Твоят хороскоп за 6-ти юни

Виж какво те очаква в този хубав слънчев ден!

Виж какво те очаква в този хубав слънчев ден, прочети хороскопа си ►►►тук!

Ето няколко трика, които ще ти помогнат сутрин, когато се чудиш какво да облечеш!

1. Помисли от вечерта. За да не си губиш времето, когато си ленеш вечерта прехвърли през ума си няколко идеи, за да се събудиш с вариант в главата си, вместо тепърва да започнеш да мислиш какво да облечеш. 

2. Създай своя собствена униформа. Не, това не означава, че всеки ден трбва да ходиш облечена по един и същи начин. Но много полено за теб ще е да изградиш някаква система на обличане, ризи с пола молив, топове с дънки, сако с чино панталон и отгоре да надграждаш аксесоари и допълнения. 

3. Поддържай гардероба си добре подреден. Най-простият начин да спестиш време, нерви и пространство, е да поддържаш гардероба си спретнат. Тениските и ризите сгънати, пуловери и сака на закачалки и панталоните на едно място.

4. Изглади предварително дрехите, които използваш в делнични дни. Със сигурност е супер вбесяващо да искаш да облечеш риза, която прилича на хармоника и ще трябва да отделиш поне 10 минути, за да я изгладиш. 

5. Научи се как да съчетаваш цветовете. Ако се вгледаш в гардероба си, със сигурност ще откриеш много цветове и текстури. Въпреки това, ако имаме набор от дрехи в неутрални тонове, ще ни е доста по-лесно да съчетаваме облеклото си. Така например могат да те спасят белите и бежови ризи, черният панталон, денима..