Твоят хороскоп за 4-ти юни

Виж какво те очкава днес!

Виж какво те очаква в днешния ден в хороскопа си ⇒ тук!

Минутите сутрин сякаш се изнизват по-бързо от обикновено и почти винаги си принудена да бързаш и в крайна сметка денят ти започва наопаки! Трябва да въведеш ред в сутрешните си навици, а ние ще ти помогнем с няколко практични модни съвета, за да спестиш време!

1. Направи комплект от рокля и чорапогащник

Вместо да губиш ценни минути, за да издириш точно този чорапогащник, който ти трябва измежду купищата бельо в гардероба, предварително ги разпредели между роклите, с които най-често ги комбинираш.

2. Дръж и комплектите заедно

Даден костюм или дрехите, които задължително носиш заедно също дръж на едно място. Няма смисъл да търсиш в последния момент едната част, която кой знае къде си напъхала! Спести време като ги съединиш едно с друго на закачалка, било то топ с пола или риза със сукман...

3. Избери една чанта за работните дни и една за уикенда

За делничните дни избери модел, който е достатъчно неутрален, за да го комбинираш с дрехите си от понеделник до петък. А ако искаш да я сменяш всяка седмица, премести багажа си от едната в другата още в неделя, за да си подготвена за понеделник.

4. Вземи си разделител за дамската чанта

Това е най-практичното и удобно нещо, което може да направиш, за да въведеш ред в дамската си чанта. Няма всяка сутрин да се чудиш "Къде, по дяволите, си оставих телефона?" или "Дали си взех портфейла?"

5. Отдели (или изхвърли) всичко скъсано

Никога не оставяй в чекмеджето си скъсани чорапи или чорапогащници! Просто ги извърли, това е.

6. Купувай дрехи, които са взаимозаменяеми

Когато пазаруваш, особено за офиса, се придържай към палитра, която лесно може да комбинираш. Ще имаш повече възможности за съчетание и това ще ти спести време сутрин.

7. Изгради си работна униформа

Намери модната формула, с която се чувстваш най-комфортно. Това ще ти позволи да се придържаш към определен тип дрехи всеки ден. Това не значи, че си скучна, а че имаш стил! Всички знаменитости го правят, бъди сигурна!