Твоят хороскоп за 26-ти април

Виж какво те очаква днес!

Виж какво те очаква днес в хороскопа си ►►►тук!

Цветовете влияят на настроението ти, виж как:

Синьо - антистресово

Насочи вниманието си към гърлото си и си представи син цвят – като морето, като лазурното небе… Синьото отговаря на чакрата на гърлото, органът на изразяването, на общуването. Почувствай гърлото си как се отпуска, усети спокойствието, което това ти носи. Упражнението ще ти позволи да се изразяваш свободно, да общуваш с лекота.

ЧЕРВЕНО – енергизиращо

Представи си мислено червения цвят - той отговаря на първия енергиен център, който наричат коренна чакра. Той е разположен в основата на гърба, по дължината на краката и ръцете. „Насочи” червена светлина в основата на гръбначния си стълб (или в перинеума) и я карай да се движи по дължината на гръбначния ти стълб до тила. Почувствай как те обгръща топлина, нейната сила и жизненост проникват в цялото ти тяло.

БЯЛО – пречистващо

Визуализирай искрящо бяло, което тръгва от тила ти и се издига в атмосферата, за да разшири полето на съзнанието ти. Почувствай светлината, свежестта, спокойствието, които този цвят ти дава. Бялото отговаря на чакрата, която се намира на върха на главата. Тя е седмата чакра, която наричат коронната чакра и е център на нашата духовна същност. Свързва се с чистотата, спокойствието, невинността, равновесието.

ЗЕЛЕНОТО – зареждащо

Извикай във въображението си зелен цвят, като този на природата през пролетта. Той символизира надеждата, възраждането и кореспондира на чакрата на сърцето и белите дробове. Представи си, че се разхождаш из просторна ливада и съзерцаваш гостоприемната природа, която те зарежда. Чувстваш се добре, сигурна. Обгърни сърцето си с това зелено на природата. Остави белите си дробове да дишат в спокойствие, ще изпиташ чувство на любов към себе си и към другите.

ЖЪЛТОТО – ревитализиращо

Цвят на слънцето, празника и радостта, жълтото е символ на живота. То отговаря на третия енергиен център, който е разположен в слънчевия сплит (под гръдната кост, където се намира диафрагмата, дихателния мускул) и е център на емоциите и на жизнената сила. Постави жълтия цвят върху сплита си, за да успокоиш нервната си система. Визуализирай цвета на слънчогледа. При всяко вдишване чувствай как те обгръща и ти носи спокойствие и вътрешно разцъфтяване.