Твоето (негово!) различно лято

С дъх на внимание, романтика и влюбване от пръв поглед (отново!)

© iStock

Има два типа двойки – тези, които нямат търпение да се откъснат от условията на горещата градска джунгла и да се отдадат на романтична почивка (само двамата) на страхотно място, с вкусна храна, студени напитки, свободно време за разговори, дълги разходки и наслада в компанията на другия. И такива, които още товарейки колата за почивката успяват да се скарат сумарно толкова пъти, колкото за цялата ваканция (разпределено по няколко пъти на ден...).

Виждаме усмивката ти, припознавайки се в единия от двата типа, но от който и да сте с половинката ти – всичко ще се промени! Връзките се променят с времето, и то по съвсем неочаквани начини. Подготви се, че досега ако сте били от сладките романтици, то съвсем скоро може да тръгвате рано сутрин за почивката с бурен скандал (и то за какво ли – кой си е взел повече багаж и кому е бил нужен той!?). Както и обратното – ако винаги досега сте се карали за всякакви ненужни неща, тепърва може да се „запознаеш“ с новото лице на човека до себе си, който е супер спокоен, мил и внимателен към теб и твоите най-глупави прищевки.

Очаквано или не – всичко започва и свършва от приемането. Приемането на това, че сте такива, каквито сте и че всеки има своите странности и нужди.

Защо не опиташ да подобриш нещата още преди да са се влошили? Зарадвай го с нещо, което обича или не прави всичко онова, което знаеш, че го побърква... Например, тази година вземи в багажа си за морето само три чифта сандали на токчета (имайки предвид, че при всички положения ще обуеш само едните!) или му купи нещо, което знаеш, че ще му повдигне настроението и ще те „увенчае”с още един ореол над главата.

Решението е неочаквано, като теб: Коледа през юли на eMAG!

Хо, хо, хо – весел юли! Хо, хо, хо, и честита гореща Коледа!

Точно в твой стил, нали?!

eMAG ти предоставя възможността да избереш нещо, което ще го накара да се почувства специален (и както ти е известно – при мъжете това е далеч от романтичния контекст). Така че има ли нещо по-добро от:

С тези подаръци: и вълкът сит, и агнето цяло! Току-виж го предразположат да покаже нова страна, която ще ти хареса още повече!