Тъмната страна на Ким излезе наяве

Оказва се, че Ким Кардашиян е по-жестока и от бащата на Бритни Спиърс.

Оказва се, че Ким Кардашиян е по-жестока и от бащата на Бритни Спиърс.

Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►► 40 неизвестни факта за Ким Кардашиян

Моделът и бизнесдама явно има и друга страна, освен красивата, хрисима и грижовна майчинска топлина. Ким буквално е имала намерение да заличи съпруга си от лицето на земята. Доста грубо!

Западните медии разкриват нова възможна причина за развода на Кание Уест и Ким Кардашиян. Двойката обяви, че започва процес по развод преди няколко месеца. Почти веднага Уест се изнесе от дома на Карадшиян, оставяйки жена си и децата си да се справят сами с проблемите.

По-късно Ким даде откровено интервю, в което призна, че е много изморена от живота, който е принудена да живее с мъжа си, които не споделя нейните интереси. Кардашиян сподели, че много би искала да се срещне с човека, който ще я направи по-щастлива. Тогава мнозина съжалиха модела.

Преди броени дни обаче в западната преса се появяват нови подробности за раздялата на двойката. Оказа се, че Ким е взаимствала от бащата на Бритни Спиърс и също е обмислял да започне дело за попечителство над Уест, който страда от биполярно разстройство. По този начин тя би имала пълен контрол върху парите, социалните мрежи и всеки един ход на съпруга си.

Забележително е, че пресата дори открива потвърждение на този факт: след неуспешната президентска надпревара Кание пише, че съпругата му и свекърва му се опитват да го затворят в ранчото и му изпращат лекари с успокоителни.

По някакви други поводи и причини, по-късно става ясно, че Ким се познава и поддържа доста близки отношения с Лу Тейлър, която е бизнес мениджър на Бритни Спиърс и в продължение на няколко години помага на бащата на Бритни да "укроти" звездата.

Всички тези разкрития не оставиха последователите в мрежата безпристрастни. Целият клан Кардашиян е под прицел. Отново.