Трите зодии с голям късмет тази седмица. Сред тях ли си?

Лятото на 2022 година повече от всякога активно ни учи да живеем в настоящия момент. На кого му харесва този тон на времето? (На нас! Определено!)

Астролозите посочват кои са трите зодии, които ще имат особен късмет тази седмица (11–17 юли).

ОВЕН

Родените под знака на Овен знаят отлично какво искат да постигнат и къде искат да бъдат. През последните няколко седмици мисли много за живота си, размишлява и сега си готова за промяна, нали? "Вземи" смелостта си в ръце и насочи бъдещето си в нова посока. Да, промяната винаги е свързана с рискове... Но помисли дали нещо, което можеш да загубиш, означава толкова много за теб, колкото подсъзнателно очакваш?

БЛИЗНАЦИ

Любовта витае във въздуха... Тази седмица планетата на любовта, Венера, е в зодия Близнаци и прави всичко възможно представителите на знака да погледнат на връзката си през розови очила. Наслади се на тази лекота и дръж очите си отворени. Това важи особено за необвързаните, които тази седмица могат да намерят голямата Любов.

5-те зодии, чиито живот ще се промени през 2022 г.

Вижте повече

5-те зодии, чиито живот ще се промени през 2022 г.

Звездите гарантират, че животът на тези пет зодии ще се промени много през новата година.

РАК

Благодарение на Слънцето и Меркурий, които тази седмица ще "посетят" знака на Рака, седмицата ще бъде най-розовата за тези представители. Те лесно ще постигнат целите си и незабавно ще си поставят нови стандарти, високи до небето. Бъди хладнокръвна относно поемането на водеща роля в собствения си живот и се фокусирай върху личната си амбиция. Важно: работи в екип и разчитай на личните си контакти. Според хороскопа ти те могат да имат решаваща роля тази седмица!