Трите зодии, които ще започнат нова връзка тази пролет

Звездите знаят кои са зодиакалните знаци, които имат реален шанс да започнат нова романтична връзка в близко бъдеще.

 
 

Звездите знаят кои са зодиакалните знаци, които имат реален шанс да започнат нова романтична връзка в близко бъдеще.​

През пролетта всички, без изключение, искат да изпитат любов, ярки емоции, срещи и други романтични вълнения. Звездите обаче не могат да гарантират това за всички знаци.

Най взискателните зодиакални знаци, виж в галерията долу:

Галерия: Най взискателните зодиакални знаци

Виж всички снимки

►►► 6-те най-жизнерадостни зодии

Ето кои са онези късметлии, които е по-вероятно да се впуснат в ново романтично приключение през следващите месеци.

Лъв (23 юли - 22 август)

Всички Лъвове ще имат интересна среща през април, която по-късно ще разрасне в "голямата любов". В новия ти партньор ще има мекота и увереност, каквито напоследък ти липсват. Почти гарантирано до началото на май ще започне нов цикъл от романтични срещи. За лъвовете, които вече са във връзка, звездите предричат ​​навлизане в нова фаза: има шанс да решите да заживеете заедно.

Везни (23 септември - 22 октомври)

За Везните тази пролет ще бъде своеобразно раждане на съвсем нови емоции с един добре забравен познат, който наскоро се появи в живота им. Не се намесвай веднага, опитай се да разгледаш всички плюсове и минуси на потенциалната ви връзка и за да направиш това, може да се наложи да вземеш нещата в свои ръце и да започнете да се срещате.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

За неукротимите Стрелци следващите месеци ще донесат съвсем нов обрат на събитията. Очаква те истинска любов, за която внимателно си се подготвила през последните месеци. Късметът е на твоя страна, а звездите казват, че е време да излезеш от зоната си на комфорт и да срещнеш съдбата си. Не се притеснявай и не планирай всичко предварително, живей в момента и се наслаждавай на времето, прекарано с любимите хора. Това е твоят шанс да се почувстваш истински щастлива.