Трите типа секс, които той никога няма да откаже

Мислиш си, че какъвто и да е секс – винаги ще се хареса на половинката ти? Ами, не точно…

 
 

Мислиш си, че какъвто и да е секс – винаги ще се хареса на половинката ти? Ами, не точно…

Но ние ще ти помогнем да откриеш ключа към удоволствието на любимия си… и да го откриваш отново и отново.

Как изглеждат жените по време на оргазъм, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как изглеждат жените по време на оргазъм

Виж всички снимки

►►► Превърни оралния секс в незабравимо преживяване

Животински секс

Животинският секс идва спрямо настроението. Тоест, ако гаджето ти е победил приятелите си на някоя настолна игра, спорт или е сключил успешно някоя важна сделка – това определено означава, че той най-вероятно ще бъде похотлив и ще иска малко по-различен секс (заради повишените хормонални нива) и защото неговите мъжки инстинкти вземат връх.

Как да се възползваш? Когато нахлуе в стаята превъзбуден от победата си – подразни го като започнеш да сваляш лека-полека дрехите си и остави той да продължи.

След това започнете секса в някоя по-примитивна, дива позиция, която да засили още повече инстинктите му. Например, когато той те притисне до стената – обвий краката си около кръста му. Насърчи го със стенания, в стил разярена лъвица, прошепни му колко е добър и какво би искала да прави с теб...

Чувствен и много нежен секс

Не е вярно, че само жените искат и обичат бавния, чувствен и нежен секс. И при мъжете е така. Този тип сексуален контакт създава допълнително емоционално преживяване, освен физическото. Тънкият момент е да забавиш скоростта, точно тогава, когато партньорът ти поиска романтичен секс.

Как да се възползваш? Следващият път, когато изпитате нещо ново и интересно заедно – отведи половинката си у дома (или в случая в съседната стая) на момента и го въведи в един нов свят на сензорните преживявания, които подхранват психическата и физическата близост… Използвай всяка отворена поза, която ти позволява да се гледате един друг и да се докосвате.

Мързелив секс

Специални признаци на настроението му: помирил е раздразнените си роднини, не е успял да сключи важна сделка или е одраскал бронята на колата си. 

Обикновено тревожността понижава нивата на допамина и следователно нивата на тестостерон, което в комбинация с изтощителна работа или емоции е малко вероятно половинката ти да е вдъхновен за подвизи и чудеса в леглото. Мисълта, че вероятно ти си настроена за повече експерименти от него, само ще добави стрес. А истинското облекчение ще дойде тогава, когато разбере, че днес си готова да направиш всичко сама за него.

Как да се възползващ? Когато видиш, че се чувства стресиран, помогни му да се отпусне.

Увери го, че няма да му се налага да прави нищо. След това вземи всичко в свои ръце: съблечи го бавно, докато го целуваш по врата, преминавайки бавно към кръста и надолу... Прекарай езика си по вътрешната част на бедрото му и когато усетиш, че е възбуден точно, толкова, колкото трябва... покажи му на какво си способна.