Трикове за по-здрава комуникация с партньора ти

Бърз курс за сближаване: 4 лайфхака за заздравяване на комуникацията с партньора ти.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Взаимоотношенията, наред с много други неща, включват и работа върху тях от страна на двамата партньори. Ако чувстваш, че и двамата сте малко затънали в ежедневието си и се отдалечавате един от друг, опитай тези трикове, за да се сближите.

1. Прави това, което той обикновено прави

Например, винаги той зарежда колата, а ти дории не знаеш от коя страна е резервоарът. При следващото ви посещение на бензиностанция го изненадай с факта, че ти ще свършиш цялата процедура. Или например за извезстно време сама изхвърляй боклука, без да чакаш той да го свърши (защото това по принцип е негово задължение). Покажи му, че можеш да се справиш с всичко и то добре!

10 фрази, които ще спасят бракa (или връзката) ти

Вижте повече

10 фрази, които ще спасят бракa (или връзката) ти

При едно условие - ако ги казваш всеки ден!

2. Играйте игра

Не на компютър или плейстейшън! Оставете джаджите и вземете любимата си настолна игра (ако нямате, вземете си!). Или отидете на гости при приятели. Ако имате деца, изберете игра, която е подходяща за всички. Можете дори да вземете кубче на Рубик или топка-лабиринт и да играете заедно. А ако ст много далеч от децата - тогава използвай да пробвате някоя еротична игра или пък друга, която знаеш, че ще му хареса. Каквато и да е - стига да сте заедно и да се забавлявате.

3. Спомнете си приятно събитие

Много двойки измислят интересни дейности в ранните етапи на връзката и след това ги забравят завинаги... Например, обичали са да готвят нещо заедно в неделя или са ходили на театър веднъж в месеца. Ако ти е трудно да възстановиш всичко в детайли, адаптирай го към текущите условия. Пили сте вино на покрива, а сега живеете в друга сграда? И там има покрив (със сигурност)!

Въпросите, които не бива да задаваш на половинката си. Никога!

Вижте повече

Въпросите, които не бива да задаваш на половинката си. Никога!

Какво да не питаш, ако искаш да получиш честен отговор? Тези 6 въпроса със сигурност.

4. Интересувай се от хобито му

Той гледа биатлон през зимата от много години, но ти така и не си научила правилата? Абонирай се за някой канал на коментатор и известни спортисти в социалните мрежи, наваксай и обсъди нещо интересно с партньора си, починете си заедно от компютрите и гледай състезанието с него. Ако е подредил красиво книгите си в библиотеката или е изхвърлил мръсните си чорапи на правилното място, не забравяй да го похвалиш. Хората винаги се радват, когато близките имм се интересуват от това, което правят!

Мъже, жени и отношения: очакване срещу реалност

Вижте повече

Мъже, жени и отношения: очакване срещу реалност

Трябва да признем, че момичетата обичаме да фантазираме и наистина очакваме тези фантазии да станат реалност.