Три признака, че първата среща трябва да е и последна

Червените флагчета не трябва да се пренебрегват!

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Още от детството си слушаме за любовта от пръв поглед, но колко такива истории с щастлив край всъщност знаеш (приятелката на сестрата на бившия ти не се брои!)? Романтизираните идеи за съдбовна среща често замъгляват очите на влюбените. Разкриваме какво да търсиш, за да не се разочароваш по-късно.

Говорите за секс

Първата среща по правило е среща с непознат човек, чиято основна цел е да се опознаете. И въпреки че сексът е неразделна част от една връзка, започването на разговор с него, едва знаейки бащиното име на човека, който седи отсреща, е най-малкото странно...

12 изненадващи факта за целувката

Вижте повече

12 изненадващи факта за целувката

Колко дълга е най-дългата целувка в света и колко калории изгаря всяко едно страстно докосване на устните?

Дискусия за бившите

Друго червено знаме е говоренето за минали връзки. Първата среща е времето, когато можеш да говориш за себе си, твоите планове и цели. Ако твоят събеседник започне да си припомня минали връзки, той вероятно не е напълно откъснат от тях.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Говорите за съвместното ви бъдеще

Друг сигнал за събуждане е незабавният разговор за съвместно бъдеще. Със сигурност има хора, които го намират за романтично. Но в действителност това е класическа проява на манипулация. Как може човек, който те познава само от няколко часа, да планира следващото десетилетие на съвместен живот?

Анатомия на страстта

Вижте повече

Анатомия на страстта

Как избираме в кого да се влюбим?