Трети път честито за Миранда Кер!

Миранда Кер стана майка за трети път.

Миранда Кер стана майка за трети път.

Миранда Кер - стилна и в ежедневието, виж в галерията по-долу:

Галерия: Миранда Кер - стилна и в ежедневието

Виж всички снимки

►►► 5 бюти трика от Миранда Кер

Поздравления за 36-годишната Миранда Кер и 29-годишния Евън Шпигел!

Новото попълнение в семейството e второто общо дете на двойката. За Миранда то е трето, защото тя има син от първия си съпруг – Флин, от актьора Орландо Блум. Според слуховете супермоделът е родила по-рано тази седмица.

В интервю за октомврийския брой на списание Marie Claire Кер заявява, че вече е избрала име за бебето, но предпочита да запази всички подробности в тайна. Кер признава също, че третата бременност е била най-трудна за нея: „Почти всяка сутрин се чувствах зле.“

Хороскоп на красотата - какъв грим ти подхожда според зодията, виж в галерията по-долу:

Галерия: Хороскоп на красотата: какъв грим ти подхожда според...

Виж всички снимки

►►► Миранда Кер: бременна и красива

Третата бременност на австралийския модел бе съобщена в началото на пролетта. И тази новина дойде 10 месеца след второто й раждане. На 7 май 2018 година Миранда и Евън посрещат първородната си рожба – Харт Кер Шпигел.

„Флин е лудо влюбен в Харт. Наистина много искаше да има по-малко братче. Интересното е, че не ревнува и това всъщност е много сладко. А когато Флин влезе в стаята, Харт светва от щастие като крушка“, шегува се Миранда.

Две години след началото на аферата с него Кер се съгласява да стане съпруга на милиардера и създател на Snapchat Евън Шпигел. Влюбените организират сватбено тържество у дома в Лос Анджелис, като канят само най-близките си приятели и роднини на царемонията.