Треньорът на Адел разкри тайната на новата й фигура

Треньорът на Адел разкри как звездата е успяла да отслабне толкова много: „Нашата цел беше здравето“.

Треньорът на Адел разкри как звездата е успяла да отслабне толкова много: „Нашата цел беше здравето“.

Стилът на Адел през годините, виж в галерията по-долу:

Галерия: Стилът на Адел през годините

Виж всички снимки

►►► Адел: разводът я разхубави... И развесели

Преди броени дни певицата отпразнува своя 32-и рожден ден. И точно по този повод публикува снимка в социалните мрежи от много дълго време насам. На нея Адел позира в къса черна рокля на фона на красива рамка с цветя. Може би снимката е направена по време на домашно парти по повод празника.

„Благодаря за страхотния рожден ден! Надявам се през това странно време да останете в безопасност и добро здраве. Бих искала да благодаря на всички лекари и служители, които сега са на първа линия и рискуват живота си за нас. Вие сте нашите ангели!“ – пише Адел.

Очакваше се кадърът да предизвика бурна реакция от страна на последователите на звездата, но повечето от тях трудно разпознаха своя идол и отбелязаха, че след като отслабна, певицата се е променила много.

Припомняме, че последната година Адел изключително рядко се появява на публични места и на практика не споделя никакви подробности около живота си в социалните мрежи.

Но пък треньорът й разкрива как звездата е успяла да отслабне толкова много: „Много е неприятно да се четат отрицателни коментари и обвинения за хората с наднормено тегло... Опитът ми с Адел ми позволява да кажа, че тя винаги е следвала личните си представи и виждания. Никога не е използвала таланта си като залог и никога не е имала стремеж да увеличи продажбите на албумите си благодарение на външния си вид. Никога не се е правила на някого, който не е. Когато с Адел започнахме борбата с килограмите, нямахме цел да стане супер слаба. Нашата цел беше само здравето след бременността. Трябваше да сме готови за концертното турне и изтощителния график... Постепенно тя свикна да тренира и започна внимателно да избира храната си“ – казва той.