Тренд радар: Включи ли вече лятното шалче към стайлинга си?

Един шал, а толкова начини да го носиш! Това лято той се превърна в любим аксесоар, но и една от най-актуалните тенденции за сезона.

от

© iStock

Има дни, в които нямаш достатъчно време да се погрижиш за косата си, сресваш я набързо и я връзваш на небрежен кок или опашка. Не всеки път си доволна от крайния резултат, нали? Опитай лесен трик с помощта на ефектен шал. Може да го увиеш около ластика или да се опиташ да го сплетеш на плитка заедно с косата.

© IMaxTree

Омръзнало ти е да излизаш навън с обикновена тениска? Замени я с шал. Дори и да ти звучи странно, гарантираме ти, че ако опиташ, резултатът ще ти хареса. И не, не говорим само за плажа, а изобщо. Кръстосай шала през врата на Х или го завържи на гърба, решението е твое.

© IMaxTree

Сещаш ли се какво още би могла да замениш с един обикновен летен шал, освен ластика, диадемата и тениската? Коженият колан! Би се получила супер ефектна лятна визия, ако го носиш заедно с панталоните си и го завържеш на панделка, или пък го оставиш да се развява свободно от вятъра. Може да ти послужи и като допълнителен аксесоар за някоя от шапките с периферия, които скоро не си вадила от гардероба, защото са ти доскучали.

© iStock

Галерия: Най-подходящият бански за теб според зодията

Виж всички снимки

Планираш лятната си почивка? Не пропускай да го вземеш със себе си. Можеш да го носиш като ефирно парео, а ако си по-сръчна, опитай се да го трансформираш в ефирна плажна рокля.

© iStock