Травис: Изневерите ми са абсолютна лъжа!

Травис Скот коментира раздялата с Кайли Дженър и опровергава слуховете за неговите изневери.

Травис Скот коментира раздялата с Кайли Дженър и опровергава слуховете за неговите изневери.

Кайли Дженър показва секси тоалети, виж в галерията по-долу:

Галерия: Кайли Дженър показва секси тоалети

Виж всички снимки

►►► Травис и Кайли с проблеми в рая

Тази седмица стана ясно, че 22-годишната Кайли Дженър и 28-годишният Травис Скот са се разделили, след което в западната пресата се появява информация, че рапърът системно е изневерявал на любимата си от две години. Самият Скот до скоро мълчеше, а вчера, за първи път, се появяват негови коментари в пресата.

„Боли, когато чуеш лъжите по свой адрес. Тези неверни истории за това, че съм изневерил, са абсолютни лъжи. Сега се съсредоточавам върху живота, музиката и семейството – това е истината“ - казва Скот.

Самата Кайли коментира също: „Двамата с Травис сме в добри отношения и основният ни приоритет сега е дъщеря ни Сторми. Приятелството помежду ни и дъщеря ни са основните важни неща за нас“ - пише Кайли в Twitter.

Припомняме, че по-рано феновете на двойката провеждат собствено разследване в Instagram, благодарение на което достигат до извода, че Травис изневерява на Кайли още от самото начало на връзката им през 2017 г. Според слуховете този път двойката се разделя поради увлечението на рапъра към Instagram звездата Рожеан Кар, която познава още преди да срещне Кайли.

Кайли Дженър без грим, виж в галерията по-долу:

Галерия: Кайли Дженър без грим

Виж всички снимки

►►► За какво харчи парите си Кайли Дженър

Прави впечатление, че предполагаемият виновник за пропастта между звездната двойка също успява да изкаже мнението си по темата и да призове потребителите на социалните мрежи да се успокоят.

„Моля, спрете да разпространявате лъжи и оставете и нея, и мен намира, защото това се отразява на личния ни живот. Благодаря ви!“ - пише Кар.

Източници от обкръжението на Травис и Кайли смятат, че проблемите в отношенията им са причинени от твърде различния им поглед към живота и важните неща.

"Кайли е млада, но искрено иска нормален и спокоен семеен живот. Виждайки по-големите си сестри с многодетни семейства, и тя иска да има същото. Казва, че най-добре се чувства, когато си стои вкъщи с Травис и Сторми, но явно двамата имат различни приоритети", споделя инсайдерът пред западния таблоид.

Но все пак да не пропускаме факта, че самата Кайли, между другото, след новината за раздялата с Травис, вече бе забелязана в компанията на бившия си любим, рапърът Тайга.