Транссексуални момче и момиче се влюбиха

Двамата от деца знаят, че са различни

© Instagram

Транссексуална жена, която от години страдала, че не може да открие любовта, най-накрая я намери в лицето на транссексуален мъж.

23-годишната Джейми цял живот е знаела, че е жена, заключена в мъжко тяло. Въпреки че е била наясно със себе си още от 6-годишна, едва миналата година тя признала истината за себе си пред близките си. Дотогава те знаели, че тя е с хомосексуални наклонности, но не и че не се чувства добре в мъжкото си тяло. Фактът, че не можела да намери любовта, допълнително я подтискало.

►►►Първият секс преди и след смяната на пола

Затова останала сама в продължение на 3 години. Именно тогава и срещнала Хари, който също като нея, не се родил в тялото, в което му се искало.  Двамата се запознали в група за споделяне и подкрепа и както сами признават - влюбили се от пръв поглед.

Хари се открива пред семейството си като транссексуален на 19 години и вече почти изцяло е приключил с трансформацията си. С днешна дата той  е опора на половинката си, която върви по неговия път.

Галерия: По какви мъже си падаш в зависимост от...

Виж всички снимки

Любопитното е, че сестрата на Джейми също се е родила като момче. Миналата година двамата заедно споделят на близките си, че искат да бъдат момичета.