Този див, див Джони Деп!

Празнуваме 1 година от лансирането на Dior Sauvage – ароматът, заради който Джони Деп за първи път се съгласи да участва в реклама.

Още от самото начало, Dior винаги изненадва мъжете. Като им предлага забележителни парфюми.

През 2015 аромати Dior навлязоха в нова територия за мъжете. Dior Sauvage, ароматната композиция на Франсоа Демаши, олицетворява напълно душата на Парфюмната къща, вдигайки изключително високо летвата.

Sauvage (от фр. див, непокорен, необуздан, първичен, неукротим, неопитомен) е провокативен, дързък и суров, изразяващ моментална мъжественост. И кой по-добре би показал истинската му ароматна същност, ако не „дивото“ момче на Холивуд, Джони Деп. В рекламния клип за уханието той изследва дълбините, за да намери вътрешния си анимализъм. Изживява го отново, разкрива го наяве. Той е едно с природата.

Честит рожден ден, Sauvage!

Сега празнуваме 1 година от появата на аромата с две специални изненади. Първата е нова бутилка от 200 мл, а втората – ще можеш лично да видиш колата от клипа на Sauvage (да, тази която Джони Деп кара в рекламния клип) в The Mall от 28 септември до 2 октомври. Ще се видим там!

Дуел под слънцето

В композицията на Sauvage, бергамотът възтържествува в прекомерни дози. Напоен от слънцето, той води танца и разпръсква уникалните багри на черен пипер и горчив плод. Следва смола, смесена с тамян и подправъчните вибрации на черен пипер от Съчуан, пронизващ здравец, слънчева лавандула и благородно пачули.