Това не се продава

Ким Кардашиян разказа какво подарява на децата за всеки техен рожден ден.

от

Ким Кардашиян и Кание Уест се ожениха през 2014 г. Бракът им обаче не продължи дълго. В началото на 2021 г. се появиха слухове, че двойката се разделя. Година по-късно те се разведоха официално. Заедно бившите отглеждат дъщеря Норт, син Сейнт и деца от сурогатна майка Чикаго и Псалм. Риалити звездата разказа какво подарява на децата за всеки техен рожден ден.

© Getty Images

Ким Кардашиян се появи в подкаста On Purpose with Jay Shetty. В разговор с водещия звездата призна, че всяка година пише писма на децата си. „Толкова е смешно да се види от раждането“, каза тя. И после тя добавя: „Един от тях е почти на 10 години. И знам, че ще го оценят."


© Getty Images
Ким Кардашиян: Най-много ме боли, че не можах да спася Кание

Вижте повече

Ким Кардашиян: Най-много ме боли, че не можах да спася Кание

„Не можах да помогна на съпруга си“: Ким Кардашиян сподели най-голямата си болка.

Преди почти година Ким Кардашиян се раздели с Пийт Дейвидсън след девет месеца връзка. „Изпитвах много вина в отношенията си с Пийт. Той премина през много перипетии“, признава наскоро звездата. На Пийт не след дълго приписаха афера с Емили Ратайковски. А сега той е щастлив във връзка с актрисата Чейс Суи Уондърс, с която се запозна на снимачната площадка. Но Ким все още е сама. Въпреки че наскоро се появиха слухове, че риалити звездата се среща с бившия съпруг на Жизел Бюндхен Том Брейди.

Защо Ким Кардашиян изряза Дженифър Лопес от сeлфито си с Опра

Вижте повече

Защо Ким Кардашиян изряза Дженифър Лопес от сeлфито си с Опра

Не, не е поради неизвестна драма между двете звезди.