Това е обявяване на война

Как дворецът реагира на трейлъра на сериала за Хари и Меган.

от

© Getty Images

Vanity Fair, позовавайки се на близки до двореца, съобщава как кралското семейство е реагирало на трейлъра на сериала за "Хари и Меган". В сериала принц Хари и Меган Маркъл обещаха да разкажат истината за живота в кралското семейство. В трейлъра Меган Маркъл плаче, а принц Хари изрича думите „Никой не знае какво се случва зад затворените врати“.

Трейлърът също анонсира "коментари от приятели и семейство, повечето от които никога не са говорили публично за това, на което са били свидетели."

Източници, близки до двореца, казаха пред Vanity Fair, че трейлърът е накарал кралското семейство да застане нащрек. Той излезе точно в момента, в който принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън долетяха на посещение в Бостън, което мнозина също не приеха като случайно съвпадение. Самите Меган Маркъл и принц Хари сега живеят в Съединените щати с децата си Арчи и Лилибет.

Според източниците сериалът на двамата е истинско обявяване на война. Въпреки възможните критики, дворецът не планира да отговори на изявленията на двойката. „Вероятно ще бъде трудно", казва източникът. „Но това е неведнъж изпитана стратегия, която им е служила добре в миналото. Уилям оставя работата му да говори за него, както видяхме в Бостън. Кралят също има натоварен график."

Какъв е прякорът, който крал Чарлз III даде на Меган Маркъл?

Вижте повече

Какъв е прякорът, който крал Чарлз III даде на Меган Маркъл?

Нови подробности за отношенията в британското кралско семейство със статуса "всичко е много сложно".

Въпреки това, източници също така предполагат, че ако Хари и Меган отправят твърде сериозни обвинения, те най-вероятно ще получат отговор, тъй като критиките им могат да навредят на репутацията на кралското семейство в международен план. Може да стане дума за расизъм в кралското семейство. Както споделя вътрешният човек, принц Уилям даде да се разбере, че няма да толерира подобни обвинения и може да предприеме действия.

Мрежата също така критикува Меган Маркъл и принц Хари за твърденията им, че са били тормозени от журналисти. Потребителите са установили, че кадрите с натрапчиви фотографи, които се появяват в трейлъра, са взети от официални доклади или от събития, които нямат отношение с принц Хари и Меган Маркъл.

Бившата се намеси: връзката между Меган и Хари се пропука

Вижте повече

Бившата се намеси: връзката между Меган и Хари се пропука

Хари има тайни от жена си.