Това е краят? Кендъл Дженър и Девин Букър се разделят

PEOPLE потвърждава, че Кендъл Дженър и Девин Букър са се разделили заради натоварените си графици.

Снимка: @kendalljenner
Снимка: @kendalljenner

Множество източници потвърждават, че звездният модел и баскетболистът са прекратили връзката си миналия месец поради натоварените им работни графици.

„И двамата имат невероятно натоварени работни графици в момента и решиха да оставят работата си на преден план като приоритет“, казва източник пред PEOPLE. Моделът активно се занимава с линията си текила 818 и, разбира се, с кариерата си на модел, а баскетболистът посвещавал цялото си време на участието си в НБА.

Друг източник добавя: "Те се обичат и уважават много и искат само най-доброто един за друг."

Решението да прекратят романтичната си връзка, звездите са взели по взаимно съгласие, и близки до двойката потвърждават, че е било въпрос на време, въпреки че Дженър и Букър са планирали да поддържат връзка.

Слуховете за романтиката на звездите се появиха през 2020 г. Двойката все по-често бе улавяна от папараците, а с времето Дженър постоянно ходеше на мачове на любимия си, както и по-късно започна да публикува съвместни снимки в социалните мрежи. Това лято, според близки, влюбените са прекъснали връзката си, но след това са намерили отново пътя един към друг. Сега обаче нещата изглежда са се променили.

Влюбената Кендал този път не крие щастието си

Вижте повече

Влюбената Кендал този път не крие щастието си

Любов по италиански: Кендъл Дженър споделя нови кадри от ваканцията си с новата си любов.