Това беше неочаквано! И съвсем не е "Просто ей така"

Колко струва да изиграеш Кари Брадшоу в „Просто ей така…“? Краткият отговор - много!

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Някой друг, който иска да знае какво е спечелила Сара Джесика Паркър, изигравайки най-емблематичния герой на всички времена Кари Брадшоу?

По неизвестна причина (но нямаме нищо против!) Дисни са си направили труда да ни кажат колко изкарва Паркър, защото HBO очевидно са се бръкнали, за да върнат звездата и останалия секси актьорски състав.

Не че Сара Джесика Паркър точно се нуждае от парите, защото да играе Кари Брадшоу през всичките тези години + приходите от всичките ѝ доходоносни марки = $$$. Това е просто математика! Сара Джесика Паркър получава $1 милион на епизод за "И просто така..."

Според Variety актрисата е спечелила повече от 1 милион долара на епизод на продължението на поредицата за първия сезон от 10 епизода – което означава, че тя е спечелила общо 10 милиона долара. (За информация, това е голямо увеличение от това, което е получила за другото си шоу на HBO "Развод" – „нищожните“ $275 000 на епизод – докато заплатите ѝ в други телевизионни проекти като Glee не са известни.)


И като се има предвид, че възраждането на "Сексът и градът" е на път за втори сезон, няма съмнение, че Сара Джесика Паркър ще направи още $10 страхотни милиона, ако не и повече.

Celebrity Net Worth съобщава, че Сара Джесика Паркър е получила 15 милиона долара за първия филм "Сексът и градът" и е успяла да спечели 20 милиона долара за широко критикувания и неописуемо лош филм, известен като "Сексът и градът 2".

Тя прибра ~200 милиона долара за сезони от 1 до 6 на "Сексът и градът", който беше в продължение на шест сезона и Сара Джесика Паркър направи... много от него. Celebrity Net Worth съобщава, че тя е спечелила около 50 милиона долара за първите три сезона и след това става продуцент навреме за сезон 4, когато започва да прави 3,2 милиона долара на епизод. Това означава, че в хода на 46-те епизода в сезони 4-6 тя е спечелила 147 милиона долара.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Актрисата и нейният съпруг, Матю Бродерик, притежават две градски къщи една до друга в Ню Йорк, които превърнаха в едно масивно имение. Защото разбира се, защо не! Една градска къща просто не е достатъчна! Както и да е, двойката инвестира 34,5 милиона долара в имота, но се предполага, че сега струва много повече. И на всичкото отгоре, те също успяха да препродадат недвижим имоти на много добра сделка. Купен от двойката имот на стойност $3 милиона през 2000 г. продадоха за $15 милиона по-късно. Ето поглед отвътре в дома им, с любезното съдействие на Vogue.

Нейните парфюми и колаборации печелят много според Forbes. Паркър е получила 15 милиона долара през 2012 г. - не само от повторения на "Сексът и градът", но и от продажби на парфюма ѝ (спечелила е повече от 18 милиона долара само през 2010 г.)

Освен това актрисата има и собствена марка вино SJP Invivo X, което съществива от 2019 г. и веднага започна да печели награди. Освен това виното вече има NFT!

И нека не забравяме нейния бизнес с обувки, който Bloomberg нарече „стилетна империя“, така че… нека приемем, че е доста успешно?

И така, каква е общата нетна стойност на Сара Джесика Паркър? Това би било 200 милиона долара, според Celebrity Net Worth!

Галерия: Неотразимият стил на Сара Джесика Паркър през годините

Виж всички снимки