Топ 5 правила на Met Gala, за които не подозираш

Изненадите на червения килим тази година бяха повече от очакваното. След официалния дебют на Бенифър, Риана също се появи с половинката си, а дъщерята на Мадона остана вярна на себе си и семейния имидж и шокира с появата си.

 
 

Изненадите на червения килим тази година бяха повече от очакваното. След официалния дебют на Бенифър, Риана също се появи с половинката си, а дъщерята на Мадона остана вярна на себе си и семейния имидж, и шокира с визията си.​

COVID-19 разчупи много традиции и за пръв път грандиозният бал, чийто патрон е Ана Уинтур, не се проведе в първия понеделник на месец май, както обикновено, а във вечерта на 13 септември.

Met Gala 2021: Най-атрактивните визии на червения килим, виж в галерията долу:

Галерия: Met Gala 2021: Най-атрактивните визии на червения килим

Виж всички снимки

Изненади, цветове, стил, голота и звездни дебюти са сред най-обсъжданите теми около Met Gala 2021.

След като Дженифър Лопес и Бен Афлек се появиха официално и за първи път като двойка на кинофестивала във Венеция, Риана и ASAP Rocky последваха примера им и позираха заедно на червения килим на Met Gala.

 Джъстин и Хейли също дебютираха със съвместна поява, въпреки че вече повече от 6 години са заедно.

А дъщерята на Мадона остана вярна на скандалния си имидж и шокира, позирайки и демонстрирайки отново бунта си срещу епилацията на подмишниците.

Ким не бе сред звездите, които останаха незабелязани, а напротив - тя събра всички погледи с тоалета си и тайнствения мъж до себе си.

Ето и петте най-странни правила на бала, за които определно не подозираш.

1. Задължително избягвай неудобните срещи между бивши!

Организаторите, разбира се, полагат всички усилия това да не се случва: обикновено разпределят звездите на различни маси и се опитват да не създават предпоставки за излишни срещи, но никога не се знае какво може да се случи!

2. Без магданоз на масата

Служител на Vogue споделя пред The ​​Post, че Анна Уинтур забранила да се сервират ястия с магданоз, защото може нещо да заседне в зъбите, както и лук или чесън, защото... лошият дъх е неизбежен.

3. Строга забрана за селфита

През 2015 г. Анна Уинтур предупреди гостите на събитието: "тази вечер те ще трябва да забравят за социалните мрежи и още повече за селфитата". Защо - досега никой не е разбрал, но правилото все още е в сила, въпреки че мнозина го нарушават.

4. Възрастова граница

Според правилата гостите на събитието трябва да са навършили 18 години, но има вратичка за младите звезди: те могат да присъстват на бала, ако и родителите им са поканени на него!

5. Ограничаване на броя на гостите

Лорд Джаред споделя, че "Грандиозните събирания не са гаранция за по-доброто случване. Искаме нашето събитие да бъде затворено, искаме да запазим тази интимна атмосфера, затова през последните няколко години намалихме броя на поканените звезди с 200 или 300 души и планираме да продължим така". Според него просто е невъзможно да поискаш „плюс един“ за приятел или съпруг - този човек трябва лично да получи покана от организаторите на бала.