Той просто спи с теб, докато ти мислиш за бебе

Кое е най-важното правило във всяка връзка и как да не прогонваш мъжете?

 
 

Това е вечната история. И за да не станеш неин главен герой, виж какво ще ти кажем ние от Cosmo. (И спри с мисленето на имена за нероденото си бебе. Поне на този етап изобщо не е необходимо!).

Ето представителките на твоята зодия какви съпруги са: надникни в галерията долу!

Галерия: Как жените от различните зодии се държат като...

Виж всички снимки

Най-важното правило във всяка връзка, която има шанс да оживее, е да не чакаш нищо и да не се надяваш на нищо.

Тогава е възможно съдбата да ти подари женско щастие във вид на мъж и прелестни деца. В противен случай бъди наясно: твоят принц ще избяга веднага, още преди да си успяла да си представиш как ще изглеждате двамата с коронки на главата в църквата. (Комично, макар на някои да им харесва, но това е друга тема.)

►►►Избрала си правилния. Ето по кои 7 знака познахме.

Без да си кривим душите – всички жени сме еднакви в това отношение. Тя си седи, съкрушена заради вечните разочарования...и тогава се появява той!

Животът спира, всичко престава да има значение за теб, разбира се, освен твоята ЗАДЪЛЖИТЕЛНА сватба с мистър Съвършенство и децата, които в най-скоро време ще ви се родят!

Ще пропусна частта за идеалния дом със сините щори, зелената градина, кучетата, играещи с децата ви на тревата, ще премина със затворени очи и през народните поверия и знаците свише, които този път точно, ама съвсем точно потвърждават, че ти ще се омъжиш за този мъж!

Но, като начало, се спри!

По-добре мечтай за мира по целия свят, за пътешествие до Луната или за нови лубутенки. Тогава той може и да не забележи явното ти отчаяние и за връзката ти ще се появи шанс да оцелее. Да, да, живо отчаяние си е това твоето! Само отчаяна жена мисли, че е невъзможно да е щастлива без друг човек...

Сега ще прозвучи много банална фраза, която си чувала (гаранция!) неведнъж: „Обикни себе си и другите ще те обикнат също“. Въпреки досадата, в нея има повече мъдрост, отколкото предполагаш.

Ти какво би направила с тъжен, комплексиран, самотен мъж? С две думи – с нещастен човек... Със сигурност няма да възпяваш романтиката с него, а по-скоро ще го съжаляваш. Така е устроен светът: привличат ни успелите хора, силните, красивите, уверените в себе си, веселите... И това е много логично. Никой не бяга срещу проблеми, а от проблемите, нали?

►►►Кое е твоето амплоа: да си свободна или обвързана?

Мъжете не са изключение – на тях също им е къде, къде по-интересно да спечелят благоразположението на самодостатъчна на себе си жена, която не вижда в тях последния шанс, която ще трябва да спечелят и да накарат някак си да се омъжи именно за него. А и да му роди деца!

Наблюденията показват (дори най-елементарните!), че в света няма чак толкова момичета, които не мечтаят за голямата любов с Принца на бял кон, за когото да се омъжат и да му родят деца. Така ни е устроила природата, мили жени – да се реализираме като съпруги и майки.

Едни от нас се замислят на 20 за този момент в живота си, други на 25, но... Все още има и такива щастливки, които не ги мислят изобщо тези работи. Не, те не са противнички на брака, не са мъжемразки, те са такива, каквато си и ти, но са избрали да не си вкарват в главата подобни натрапчиви идеи. „Всяко нещо с времето си, а на този етап си имам купища нереализирани планове, които няма да ме чакат!“, по този начин разсъждават тези момичета.

Запомни: в света няма нищо по-важно от теб самата и е твое задължение да се научиш да си щастлива, независимо от това имаш ли мъжка компания, или не.

А сега хващай още една велика мъдрост: „Животът си играе с човека, а човекът свири на тромпет“. Това означава, че от теб в крайна сметка не зависи нищо. На някои съдбата му прави среща със същия този най- най- мъж още в училище, а на някого му е приготвила по-интересен сценарий и по-дълъг път към любовта и семейното щастие.

Не си струва да се опитваш да форсираш събитията, ако не целиш да си спечелиш шизофрения или окончателно да отблъснеш мъжете, които се навъртат около теб.