Тимъти Шаламе за целувката с Лили-Роуз Деп: Срамувах се

Тимъти Шаламе най-накрая коментира папарашките снимки от целувката си с Лили-Роуз Деп.

Тимъти Шаламе най-накрая коментира папарашките снимки от целувката си с Лили-Роуз Деп.

Звезден секси street style​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Звезден секси street style

Виж всички снимки

►►► Лили-Роуз Деп хваната да се целува с Тимъти Шаламе

В началото, когато актьорите започнаха да се срещат, успяваха да запазят връзката си за известно време в тайна. Но не винаги успяваха да се скрият от папарашките обективи.

Припомняме, че през септември 2019 г. 24-годишният Тимъти и 21-годишната Лили-Роуз бяха забелязани да плават заедно в Италия. Снимките на двойката, целуваща се на палубата, бързо плъзнаха из социалните мрежи. Особено популярен сред феновете на звездата бе кадърът, в който Тимъти се извива в целувка и изглежда, че му е малко неудобно.

Някои последователи в мрежата дори предполагат, че снимките са инсценирани. Ето, че почти година по-късно, Тимъти проговори: "Искам да отбележа, че точно тази вечер си легнах, мислейки, че това беше един от най-хубавите дни в живота ми... Цял ден бях на тази яхта с момичето, което наистина обичам. Затворих очи и си помислих - Това беше страхотно! - И тогава се събудих и видях всички тези постове, почувствах се смутен... На снимката изглеждам много блед - като аристократ. И тогава хората казаха: „Това е PR ход“. PR ход? Мислите ли, че бих искал да изглеждам така пред всички вас?" - пита актьорът в интервю за GQ.

Преди това Шаламе заяви в интервю за ЕТ, че не се притеснява от папараците, които го чакат на всеки ъгъл.

"Бих предпочел да се притеснявам за това, отколкото колко ще изкарам на изпитите за PSAT, SAT или ACT. Но с напредването на технологиите и развитието на социалните канали сега всеки има камера, която може да включи по всяко време и навсякъде, така че се чудя какъв е смисълът да се тревожда..."