Тимъти Хътън: изнасилил ли е 14-годишно момиче

Обвиниха публично 59-годишния актьор Тимъти Хътън в изнасилване на непълнолетна.

Обвиниха публично 59-годишния актьор Тимъти Хътън в изнасилване на непълнолетна.

►►►В мемоарите на Деми Мур: изнасилване и загуба на дете

Това заяви пред медиите канадският модел Сара Джонсън. Тя казва, че през 1983 година, когато е била на 14, а актьорът на 22, по време на снимките на филма Iceman Хътън дошъл при нея в хотелската стая.

„Просто си лежах там. Беше много жестоко. Спомням си, че ми беше студено. А още и ужасно ме болеше. Господи, наистина болеше отвратително много. Ужасно, ужасно, абсолютно ужасно“, казва тя.

►►►Мадона също разказа за изнасилване в миналото си

Моделът добавя също, че Тимъти я убеждавал тогава, че „няма да я боли и няма да продължи дълго“.

Адвокатът на актьора твърди, че Хътън „напълно и еднозначно отхвърля обвиненията и никога не се е срещал със Сара“. По думите на представителя на звездата „той няма да губи и минута, за да проверява тези лъжливи обвинения, защото те са абсурдни. И всичко е само за да му бъдат измъкнати пари.“

Между другото, адвокатите на Тимъти вече са изпратили в съда 91-странично писмо, в което обясняват защо показанията на Сара са лъжливи. А на свой ред моделът е поискала обезщетение от 1,5 милиона долара.

Тимъти Хътън е американски актьор, който стана най-младият човек в историята, получил „Оскар“ за Най-добра второстепенна мъжка роля във филма „Обикновени хора“.