Tidal стартира My Video Mix за подбрани видео плейлисти

Персонализирани миксове, създадени на база аудио и видео стрийминг предпочитанията на потребителите

Персонализирани миксове, създадени на база аудио и видео стрийминг предпочитанията на потребителите

Световната платформа за стрийминг на музика, TIDAL, обяви старта на нова функция за намиране на любимото видео съдържание – My Video Mix. Плейлистите се генерират чрез алгоритъм, базиран на предложенията на експертния редакционен екип на TIDAL и навиците за стрийминг на потребителите, включително техните предпочитания за аудио. My Video Mix показва музикалните вкусове на потребителите по свеж, интерактивен начин.

Членовете могат да получат до осем разнообразни видео плейлисти, подходящи за всяко настроение и момент, в зависимост от аудио и видео стрийминг активността си. За оптимален интерес, всеки микс се групира по изпълнители, музикални жанрове и популярност сред потребителите. Колкото по-често се използва TIDAL, толкова по-бързо се обновява и новото съдържание. Новите индивидуални видео миксове могат да бъдат запазени офлайн и достъпни като видео плейлисти в Му Collection.

В допълнение, интерфейсът на приложението е преработен със специален раздел „Видеоклипове“, за да покаже обширния каталог на TIDAL. Разделът „Видеоклипове“ може да се достъпи чрез долното меню на мобилното приложение или чрез лявото меню, както в уеб, така и в десктоп приложенията. 

„От оригинално съдържание, до пълнометражни филми и зашеметяващи визуални изображения на артисти в своя несравним видео каталог, TIDAL предоставя на членовете си невероятно музикално приключение“, казва Лиор Тибон, COO TIDAL. „Мy Video Mix и редизайнът на приложението потвърждават желанието на TIDAL да създаде най-доброто и класно изживяване за членовете си.“

TIDAL предлага разнообразен каталог от видео съдържание, включващ над 250 000 музикални видеоклипа, подбрани плейлисти, документални филми, оригинални предавания, подкасти, кадри от концерти на живо и други. Идеален за парти или просто вечер у дома, TIDAL пренася любимите изпълнители, песни и жанрове дикретно на вашия телевизор за увлекателно музикално изживяване. My Video Mix е достъпен в мобилно приложение, уеб плейър и десктоп, както и чрез Airplay и Chromecast. По-късно тази година, ще е достъпен на Apple TV, Android TV, Fire TV, Samsung и Roku.

Сега потребителите могат да седнат, да се отпуснат и да се насладят на персонализирано изживяване.

Посети TIDAL.com/myvideomix за повече подробности.

Tidal е в партньорство с Vivacom и повече информация за удлугата открий тук.

TIDAL е глобална музикална и развлекателна платформа, собственост на изпълнители, която сближава артистите и феновете чрез уникално оригинално съдържание и ексклузивни събития. Налична в 54 държави, стрийминг услугата има повече от 60 милиона песни и 250 000 висококачествени видеоклипа в каталога си, заедно с оригинални видео поредици, подкасти, хиляди експертно селектирани плейлисти и откриване на нови изпълнители чрез TIDAL Rising. С желанието на собствениците си да създадат по-устойчив модел за музикалната индустрия, TIDAL се предлага в премиум и HiFi, което включва записи в MQA качество.