Ти, той и "кучешката" поза

Ето какво харесват мъжете в нея.

 
 

Ето какво харесват мъжете в нея.​

Тази позa определено е една от най-добрите и за двама ви. Тя почти няма недостатъци, но ето истинските причини, заради които мъжете най-много я обичат.

10 еротични картини в Instagram, виж в галерията по-долу:

Галерия: 10 еротични картини в Instagram

Виж всички снимки

►►► Горещ секс... с дрехи

1. Удобна е

В повечето пози изниква въпросът: къде да поставиш краката или ръцете си. В "мисионерската" той е принуден буквално да виси над теб - да се задържи на раменете си и на четири крака - коленичил с ръце на бедрата ти... Е, при "кучешката" тези проблеми ги няма.

2. Това е позата на доминацията

За него е удобно да контролира своите (и твоите също) движения, натиск и скорост. Ако и на теб ти харесва - има ли смисъл да говорим още изобщо?

3. Той има страхотна гледка (към задните ти части)

Гледката е наистина невероятна (не го казваме ние, а те!), а и позата разкрива прекрасен изглед, който в друг момент не би могъл да се види толкова добре.

4. Подхожда на всички

В "кучешката" поза няма значение кой от вас е по-висок, по-нисък или по-малко енергичен... тя подхожда буквално на всички. И затова е особено обичана.

5. Лесно е да се модифицира

Омръзна ли ти да коленичиш? Легни по корем. Боля те мускулите? Постави възглавница. Има много опции за промяна на тази поза и винаги можете да намерите подходящата за вас.

6. Той може да си почине

Позицията му позволява да проникне дълбоко и тогава можете бавно и полека да се движите заедно напред-назад, набирайки сила преди решителния страстен акт.

7. Самата поза изглежда доста спретната

Защо? Ами, компактна е, имате възможност да се чувствате един друг, защото телата ви са изключително близки, а и шансът да "изцапате" и разхвърлите около себе си е много малък.

8. Замисляла ли си се, че може би и ти самата я обичаш?

Като цяло е страхотно! Така и двамата се забавлявате много повече. Чувствайте се свободни да си го признаете!

9. Подходяща е за бърз секс

Дори не е нужно да се събличате напълно. Позата е отлична за ситуации, в които страстта ви сръхлита буквално пет минути преди да трябва да излезете!