Ти и планетите: новата ти страхотна връзка!

Разбери коя е твоята планета и как да използваш влиянието й.

Разбери коя е твоята планета и как да използваш влиянието й.

Aстронумерологията e тук, за да ти помогне да опознаеш по-добре света на планетите и тяхното влияние върху теб и твоето благополучие.

Хороскоп на тайните на различните зодии, виж в галерията долу:

Галерия: Хороскоп на тайните на различните зодии

Виж всички снимки

►►► Нумерологията разкрива най-големите му тайни

Древната нумерология дава знания за влиянието на планетите върху човек с помощта на различните числови вибрации. Всяко отделно число от 1 до 9 е свързано с едно от деветте небесни тела.

Вземи лист и химикал, скафандъра и да тръгваме!

Вече знаеш как се изчислява основното число (при стандартните нумерологични изчисления) - събери всички числа на рождената си дата и ги сведи до едноцифрено число. Изчисленията при откриването на твоята планета са на същия принцип, но с малката разлика, че на финала трябва да получиш четири числа. Например, 21.06.1993 г.

Рожден ден: 21 = 2 + 1 = 3

Месец на раждане: 06 = 0 + 6 = 6

Година на раждане: 1993 = 1 + 9 + 9 + 3 = 22 = 2 + 2 = 4

Сбор от всички цифри: 3 + 6 + 4 = 13 = 1 + 3 = 4

Изписваме всички едноцифрени числа:

3; 6; 4; 4.

Ето колко процента влияние дава всяко от получените числа:

► рожден ден - 40%;

► месец на раждане - 10%;

► година на раждане - 10%;

► сборът от всички числа - 40%.

Кое небесно тяло контролира всяко от твоите числа?

1 - Слънце

2 - Луна

3 - Юпитер

4 - Уран

5 - Меркурий

6 - Венера

7 - Нептун

8 - Сатурн

9 - Марс

В примерната рождена дата разпределението по планети (и небесни тела) като процент изглежда така (припомняме, че получихме числата 3; 6; 4; 4):

3 - Юпитер - 40%

6 - Венера - 10%

4 - Уран - 10%

4 - Уран - 40%

Това означава, че основното влияние е на Юпитер и Уран, а влиянието на Венера е само 10%.

Ето как твоята планета (или небесно тяло) ти влияе:

1 - Слънце

Мъжка енергия. Хората, които се влияят от Слънцето са лидери и рядко остават в сянка за обществото. Авторитет, отговорност, сила, инициативност, практичност, създаване на нещо ново са твоите отличителни качества.

2 - Луна

Хората-Луни се характеризират с двойственост, дипломатичност и дружелюбност. Те са като двете страни на луната: тази, която е видима за нас, и тази, която е скрита от нас. Майсторски разрешават всеки конфликт.

3 - Юпитер

Весели оптимисти, които безкористно помагат на нуждаещите се. Магнетично привличат хора с невероятна положителна енергия. Те също така се стремят към самоусъвършенстване и са склонни към идеализъм.

via GIPHY

4 - Уран

Независими, упорити, създаващи собствен път. Често гравитират около държавните агенции. Работохолици, мобилни и издръжливи както физически, така и психологически.

5 - Меркурий

Много находчиви, странни, бързи, кипящи. Рутината и неуспехите могат да ги безпокоят, вместо да ги накарат да се чувстват сигурни. Те са находчиви, така че за тях е важно да се опитват да се развиват в нови посоки (в случай, че старото хоби е престанало да носи щастие).

6 - Венера

Често много привлекателни и чувствени. Всичко, което се отнася до красотата, е много важно за тези хора: красотата на нещата, на природата... Естетиката на музиката, филмите, платното... Гравитират към удоволствията: осезаеми и нематериални. За хората, които попадат под влиянието на Венера е важно да внимават с парите!

via GIPHY

7 - Нептун

Много фини натури, често стават психолози. Обикновено са привлечени от необичайното, от постоянното себепознание, и за тях винаги е важно да завършат започнатото.

8 - Сатурн

Прагматизъм, трезвен поглед върху нещата, методичност, постоянство в постигането на целите - така могат да се характеризират хората под контрола на Сатурн. Материалният свят е тяхната среда. Често се оказват в собствен бизнес или области, свързани с финанси, банкиране и продажби.

9 - Марс

Марс е сила, натиск, войнственост, смелост, воля. Всичко това води хората, подвластни на Марс, до върха на кариерната стълбица. Те често не позволяват на другите да ги обсебват, така че в партньорството (в личния си живот и в кариерата) могат да имат проблеми с това.