The Weeknd към Бела Хадид: "Искам да имаме деца!"

Новият албум на The Weeknd ще излезе през март, но част от песните, включени в него, вече са достъпни за широката аудитория.

Новият албум на The Weeknd ще излезе през март, но част от песните, включени в него, вече са достъпни за широката аудитория.

►►► Бела Хадид: Бях емоционално нестабилна

Бела Хадид: кралицата на уличната мода. Виж снимки в галерията долу:

Галерия: Бела Хадид- Кралицата на стрийт модата

Виж всички снимки

Преди броени часове певецът сподели своята най-нова песен "After Hours", в която разкрива истинските си чувства към Бела Хадид. Отношенията на звездната двойка претърпяха куп обрати. Двамата започнаха да се срещат през 2015 г. след запознанството си на фестивала Coachella, но през 2016 г. сложиха край на своите отношения. През 2018 г. Абел и Бела стоплиха отношенията си, а през 2019 г. отново се събраха официално. Този път очевидно намеренията им са сериозни, дотолкова, че певецът иска да има деца от Хадид.

"Този път няма да те оставя. Искам да имаме деца. Не се нуждаем от защита", гласи част от текста на песента "After Hours".

Ако все още не си чула песента, сега е моментът да си я пуснеш. Тя все още няма видео, но в случая текстът е водещ. За момента Бела Хадид пази мълчание по темата, но едва ли това мълчание ще продължи дълго.