Тест: Кой цвят олицетворява личността ти

Какво ще каже за теб новият хит в Tik Tok?!

 
 

Какво ще каже за теб новият хит в Tik Tok?!​

Кой не обича тестoвете, които разкриват някакви неща за личността ти? Независимо дали са базирани на дълбок и истински психологически анализ, или се осланят на догадки - едва ли има толкова голямо значение, защото в природата на човека е заложена естествената обсебеност от това да научим повече за себе си и да разберем какво се крие в подсъзнанието ни.

Късметлийските вещи на зодията ти, виж в галерията по-долу:

Галерия: Късметлийските вещи на зодията ти

Виж всички снимки

►►► Разкрий ни как се храниш, за да ти кажем каква си

Както със сигурност знаеш, можеш да си направиш тестове за всичко - от "каква е твоята пандемична личност", до "какъв тип е характерът ти според страната, на която спиш в леглото". Точно затова не е изненада, че новият корейски тест "кой е цветът, който най-добре описва личността ти" обикаля TikTok и за отрицателно време набра доста популярност.

Тестът е продукт на корейски уебсайт K Test One. Дванадесетте въпроса са съсредоточени до голяма степен върху начина, по който се чувстваш в определени ситуации (напр. лак се държиш с прияелите си, колко време прекарваш в мисли за бъдещето, импулсивна ли си и т.н.)

Така или иначе, по всичко изглежда, че този тип тестове са доста сходни, но резултатите са представени по малко по-различни и атрактивни начини, но какво от това. Нали е забавно. А и обикновено след като направиш такъв тест определно имаш причина малко да се посмееш или пък да се замислиш малко по-сериозно за себе си и/или ежедневието си. В общи линии крайният резултат винаги е положителен, а така или иначе нито един петминутен онлайн тест не може да определи пълния обхват на сложната ти личност или пък да предскаже бъдещето ти.

Ако искаш да разбереш кой е цветът, който най-добре описва личността ти ⇒ направи теста тук.