Татуирал ли си е Зейн Малик очите на Джиджи Хадид?

Поне така мислят феновете...

Не е тайна, че Зейн Малик много си пада по татуировките – все пак те са изписани по цялото му тяло.

Да не говорим, че вече е имало случай, в който певецът е татуирал лика на гадже върху себе си, въпреки опасността да скъса с момичето (както се случи, но за това малко по-надолу).

Звездите обожават татутата - виж най-интересните от тях в галерията долу:

Галерия: Най-сладките звездни татуировки (които си заслужава да видиш)

Виж всички снимки

Но Зейн очевидно си пада по рисковете или поне със сигурност вярва във вечната любов, защото новото тату на гърдите му подозрително прилича на... очите на гаджето му Джиджи Хадид.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Джиджи публикува в Instagram Boomerang на Зейн по разкопчана риза (кликни върху снимката, за да видиш секси движенията, които прави). Ясно се вижда, че той има нова татуиривока, но какво ли представлява тя? Този поглед не ти ли изглежда познат?

Лично ние сме заслепени от полуголото тяло на Малик и това ни пречи да забележим друго, освен плочките на корема му. Но феновете са по-прозорливи и веднага заляха публикацията с коментари за татуировката.

►►► Каква татуировка да си направиш според зодията ти

Един от тях гласи: „Той си е татуирал Джиджи на гърдите!“, друг потвърждава мнението с възклицанието: „Очите на Джиджи са близо до сърцето ти... това се казва истинска любов“.

Честно казано, след като изгледахме Boomerang публикацията около 10 пъти, като че ли се убедихме в хорското мнение. Татуираният поглед наистина прилича на този на Джиджи.

Припомняме, че Зейн беше татуирал на дясната си ръка лика на бившето си гадже, Пери Едуардс, но го заличи след като скъсаха. Някои от многобройните татуировки на Малик включват рисунка на микрофон, името на дядо му, изписано на арабски и надписът „бъди верен на себе си“.