Тарантино плаща 10 000 долара, за да ближе краката на стриптийзьорка

Това разкрива мениджърът на стриптийз клуба Crazy Girls в Лос Анджелис в подкаста Get In The Car.

от

Той си спомня как режисьорът веднъж посетил клуба му и отишъл във ВИП-стаята при стрийптизьорката с най-хубаво тяло.

© Getty Images

„Той седна, момичето започна да се съблича, а Тарантино се изправи, хвърли я на фотьойла, събу обувките ѝ и започна да ближе краката ѝ и да смуче пръстите ѝ“, разказва мениджърът, който гледал тази сцена на видео. След това пръстите на момичето, според думите му, станали като сини сливи. За това тя получава бакшиш от 10 000 долара.

Слуховете за фетиша на Тарантино към крака циркулират в пространството от дълго време. Интернет потребителите също отбелязват, че намеци за тази негова страст присъстват и във филмите му. Например героинята на Ума Търман във филма "Криминале" често ходи боса и събува обувките си за известния си танц. А във филма "От здрач до зори" самият Тарантино ближе краката на Салма Хайек в кадър.

8 скандални секс фетиша

Вижте повече

8 скандални секс фетиша

Ако „50 нюанса сиво“ те накара да се изчервяваш - не чети нататък!

Куентин Тарантино също се оказа в центъра на поредния скандал. В Кан, където през уикендът приключи 76-ият Международен филмов фестивал, режисьорът вдигна скандал в лоби бара на хотела. Това съобщава The Mirror.

Режисьорът се скарал с един от гостите, а причината станал столът, който Тарантино искал да заеме. Другият мъж обаче го изпреварил и отказал да му отстъпи мястото си, въпреки че ставало дума за известния режисьор. „Ти не знаеш ли кой съм?“, попитал Тарантино. Други присъстващи предлагат да се справят със ситуацията с груба сила и Тарантино в крайна сметка сяда на друго празно място.

Тарантино отива на съд заради „Криминале“?

Вижте повече

Тарантино отива на съд заради „Криминале“?

Miramax подготвя дело срещу легендарния режисьор.