Там, където солта е с вкус на приключения

Бар Памперо те очаква, за да взриви сетивата ти с най-добрите коктейли в района, гарнирани с майсторски приготвените ястия.

 
 

Ако носиш дух на приключенец, няма как да не си ходила на Арапя. Независимо дали изборът ти е да спиш в хамак под звездите, екипирала си се с палатка, или пък обичаш удобствата на покрива, под формата на бунгала, къмпингът, намиращ се на точно 3 км. от Царево предоставя 360-градусов експириънс от лайфстайла на модерния хипстър.

От Анита Райкова

А модерният хипстър обича четири неща:

  • ► Изкуството

  • ► Природата

  • ► Добрата храна

  • ► Вкусните коктейли

По себе си съдя!

Първите две са навсякъде около теб на Арапя. Вторите две ще те посрещнат пак там, обаче имат по-конкретна локация.

Бар Памперо те очаква, за да взриви сетивата ти с най-добрите коктейли в района, гарнирани с майсторски приготвените ястия от Шеф Николай Филипов. Заведението ти предлага истинска феерия от усещания и те гали с внимание към всеки детайл.

Освен че през деня можеш да се насладиш на разкошния плаж, под уютните сламени чадъри, тук ще откриеш и забавни четива, в „плажната библиотека“ на заведението. Често в Памперо се организират дневни забавни активности, като йога на плажа, а вечерта ще те накарат да танцуваш до припадък с хубава музика. Ако си заделила седмица за плаж, непременно остани и за уикенда. Бар Памперо има страхотна програма от изпълнители, които всеки петък и събота превръщат заведението в своя музикална сцена.

Имаш още малко време за отпуска. Грабвай банските и бегом към Бар Памперо!