Тайванец остана без тестис по време на празничен секс

Горкият човек остана генитален инвалид.

Тайванка отхапа десния тестис на своят съпруг по време на страстен секс преди Нова година.

Виж секс пози за разтърсващ оргазъм (без инциденти) - в галерията долу

Галерия: Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Виж всички снимки

Жертвата е 51-годишен, а стръвницата е 49-годишна. Лекарите, които пристигнали в дома на каръшкото семейство, би посрещнати от злополучния съпруг, който държал в ръка паничка с отхапаната част от гениталиите му. През това време жена му викала: „Случайно отхапах топката му, случайно“.

►►► Как да докосваш "бижутата" му по време на секс

Съпругът бе откаран в болница, където бе спряно кръвотечението и бе зашито травмираното място. Но медиците отказали да върнат тестиса обратно, защото това можело да доведе до заразяване на кръвта. „Опасявахме се, че той няма да възстанови функцията на своя тестис, което може да доведе до безплодие“, заяви лекарят, който се занимавал със съпругата.

Иначе съпругът работи като стругар в автосервиз, а с ненаситната съпруга са отгледали две деца. Съобщава се, че тя имала психическо заболяване, което може да станало причина за случилото се.

►►► 11 неща, които да знаеш за неговите топки

Това обаче не единственият подобен случай. На 11 декември бе съобщено, че жителка на шотландската столица Единбърг откъснала тестиса на свой познат, наказвайки го заради нежеланието му участва в групов секс.

Източник: бгнес