Тайният код на твоята красота

Виж твоята персонална програма за красота с ONE.GEN/01!

Персонална програма за твоята красота

0.1% - толкова малка е генетичната разлика, която отличава хората едни от други. Колкото и миниатюрна да е тази цифра, именно тя разкрива тайните, които ще направят кожата ти да изглежда по-красива, млада и ослепителна. Програмата ONE.GEN/01 взима под внимание твоята уникалност и предлага персонализирани козметични решения само и единствено за теб.

Защо ONE.GEN/01?

Зад наименованието се крие персонализирана разкрасяваща терапия, при която първо се извършва ДНК тест (изледване на проба от слюнката ти в специализирана лаборатория ( в Испания), а след това се прави личен профил на генетичните изменения, свързани с кожата ти. 5 причини да се довериш на ONE.GEN/01.

1. Разкриваш генетичната си „карта“

Чрез генетичния анализ, научаваш дали имаш някакви генетични изменения, действащи върху здравето и реалната възраст на твоята кожа.

2. Защото това е най-цялостното кожно изследване, което съществува

С анализирането на 105 генетични изменения, 51 кожни изменения и такива, свързани с начина ти на живот, ONE.GEN/01 е най-сложното и цялостно изследване на статуса на кожата.

3. Заради достоверността на анализа и резултатите

Заради използването на изключително напреднало геннно инженерство, техническата надеждност на ONE.GEN/01 е 99%. Качествен анализ и третиране на проблемите, които се превръщат във видими резултати в рамките на по-малко от месец.

4. Защото това е най-доброто за кожата ти

Всяка програма ONE.GEN/01 е персонализирана и дава на кожата точно това, от което се нуждае.

5. Лично за теб

Защото няма по-добра инвестиция, която можеш да направиш за себе си. С ONE.GEN/01 ще разбереш от първа ръка какво се случва в организма ти. А ДНК-то е ключът, отключващ тайните, който носиш в себе си.

След стриктен анализ на генетичните ти изменения и проведен тест за начина ти на живот и навиците ти, се прави програма от пригодени специално за теб и кожата ти козметични продукти. Те идват в луксозна сребриста кутия, защото, съгласи се, най-хубавото нещо, което може да си подариш е красота. Препоръчителната програма включва:

Емулсия с пилинг ефект елиминира мъртвите клетки, възобновява кожата и я подготвя  за по-доброто възприемане на съставките в персонализираните серуми.

Серум Gen Elixir направен „по мярка“ единствено и само за теб и нуждите на кожата ти. В него се разтварят т. нар. бустер концентрати, подбрани според индивидуалния генетичен профил. Концентрацията на самите съставки е много голяма – около 65%. Те съдържат „интелигентни” молекули, групиращи се в борбата с различните проблеми:  бръчки, чувствителност, кратък клетъчен живот, детоксикация, пигментация или нарушения на тургурната тъкан.

Хидратиращ и защитен крем Gen Sinergy овлажнява и подхранва кожата, който действа в синергия с останалите два продукта и благоприятства бързото усвояване на персонализираните съставки от клетките на кожата.

** Бутикът на ONE.GEN се намира в София, бул. Витоша 64, а входа му е откъм бул. Патриарх Евтимий. Ще го познаеш по изчистената и стилна бяла визия.