Тайната на щастливия брак на кралското семейство

Тайната на щастливия брак на Кейт Мидълтън и принц Уилям е разкрита.

Тайната на щастливия брак на Кейт Мидълтън и принц Уилям е разкрита.

Кейт Мидълтън - стил и женственост, виж в галерията долу:

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

►►► Какво взе Кейт Мидълтън от принцеса Даяна

Кейт и Уилям рядко показват чувствата си на публични места, спазвайки кралската етика. Малцина знаят за истинските отношения между големия син на принцеса Даяна и неговата съпруга.

Британският фотограф Мат Портос е един от близките хора на херцозите на Кеймбридж. Той не само е автор на повечето от семейните им кадри, но и добър техен приятел. С него Кейт, Уилям и децата се държат съвсем естествено, затова и снимките им са толкова оживени и естествени.

Според Мат Кейт е много грижовна и съобразителна. Тя обича да прави всичко заедно с Уилям, затова и рядко имат пререкания. Може би в това се крие тайната на хармонията и идиличния им брак.

„Те са прекрасно семейство. Кейт и Уилям не могат да не се грижат един за друг, както и за благосъстоянието на техния съюз“ – казва кралският фотограф.

Портос отбелязва, че снимката на херцозите на Кеймбридж с децата, направена в деня на майката, отлично отразява какви са действително в обикновения живот.

„Това не е просто тичане с децата на гърба, това е единство. Ето защо мисля, че те избраха точно тази снимка, въпреки факта, че се оказа размазана. Снимката е пълна с емоция, което е толкова характерно за Кейт и Уилям“ – казва фотографът пред западна медия.