Тайната на щастливата връзка с Джъстин Бийбър. Хейли я разкрива

Те упорито понасят всички трудности и като че ли всеки ден се обичат все повече и повече.

© Социални медии

Хейли и Джъстин Бийбър са една от най-красивите звездни двойки. Влюбените се познават от детството, но едва през 2016 г. между тях се събудиха романтични чувства. Вярно, тогава двамата се срещтаха за кратко. Въпреки това, както завещаха класиците, ако това е съдбата ви, ще се срещнете отново. И така, през 2018 г. Хейли и Джъстин тайно подписаха в Ню Йорк, а по-късно организираха грандиозно парти.

Семейна идилия: Джъстин и Хейли споделиха кадър от леглото си

Вижте повече

Семейна идилия: Джъстин и Хейли споделиха кадър от леглото си

Джъстин и Хейли Бийбър са една от малкото двойки в Холивуд, които не се колебаят да демонстрират чувствата си пред обществото и активно споделят общи снимки...

Връзката им е пример за мнозина. Те упорито понасят всички трудности и като че ли всеки ден се обичат все повече и повече. В интервю за Harper's Bazaar Хейли призна, че Джъстин постоянно й липсва. „Той е човекът, при когото искам да се върна. Мога да отлетя някъде и да отида на работа, но нямам търпение да се върна и да се мотая с него“, каза моделът.

© Социални медии

Тяхната тайна за щастлива им връзка е проста: работа, работа и още работа. „Чувствам, че това е заради усилията, положени и от двете страни. В крайна сметка той е най-добрият ми приятел, но все още трябва да работим много“, каза звездата.

Джъстин Бийбър за Хейли: Тя вероятно ме мрази

Вижте повече

Джъстин Бийбър за Хейли: Тя вероятно ме мрази

Трогателният жест на Джъстин Бийбър към Хейли разтопи сърцата на всички фенове.​