Свръхдоза блясък: Сценичният костюм на Дуа Липа

от

Дуа Липа буквално заблестя на фестивала Sunny Hill в Прищина, Косово, организиран от нея и баща й Дукаджин Липа. (Музикалният фестивал е един от най-големите в Косово и тази година включваше изпълнители като J Balvin и Diplo). „Връщането у дома, за да свиря в Косово, винаги е специален момент за мен“, казва Липа.

Как Дуа Липа намекна за богатството си?

© Instagram

Този път певицата не избра черните бодита на Mugler, които носеше на турнето си Future Nostalgia, а се появи на сцената в розов комплект, покрит с пайети, на Valentino.

Хейли Бийбър в пайети от главата до петите

Галерия: 10 стайлинг решения с пайети, на които да...

Виж всички снимки

Липа и всичките й 20 танцьори, вокалисти и членове на групата, се вмъкнаха в колекцията Pink PP на италианския лейбъл, която включва облекла в еднакъв, ярко розов нюанс.

Стилът на Барби е навсякъде това лято

Персонализираният външен вид на Дуа със сутиен и мини пола, бе допълнен от ръкавици и ботуши до средата на прасеца. „Колекцията Pink PP е емблематична за Valentino и за мен е чест да я нося, заедно с цялото ми семейство“, споделя Липа. Изцяло розовият външен вид със сигурност е в съответствие с тенденцията Barbiecore, която напоследък е на мода сред знаменитостите. Някой да я хвърли във филма за Барби!