Свободен! Синът на Дейвид Бекъм и Виктория се раздели с приятелката си

Двамата бяха заедно три години, но Ромео Бекъм отново е на пазара за ергени.

Getty Images
Getty Images

Изглеждаха влюбени, но не винаги е това, което се вижда на пръв поглед

Наблюдавахме отношенията на тази двойка с огромно удоволствие: и двамата са красиви, млади и богати. Връзката на Ромео Бекъм и Миа Регън продължи около три години и гледайки снимките с тях всички си мислехме, че са истински щастливи заедно. Но, както се оказа, в любовта им не всичко е било толкова гладко.

На 16 г. с подарък тенис корт? Това е да си син на Бекъм

Вчера, за огромно съжаление на безбройните им фенове, стана известно, че Ромео и Миа са се разделили. Причината за раздялата (колкото и очевидно да звучи) е разстоянието, което разделя влюбените. Както вече казахме, Бекъм реши да тръгне по стъпките на баща си. Наследникът на Виктория и Дейвид прекарва по-голямата част от времето си в Маями, където играе в един от футболните клубове. А Регън е модел във Великобритания. Затова им беше трудно постоянно да поддържат толкова чувствата си от такова огромно разстояние.

​ „Връзките от разстояние в ранна възраст си казаха своето. Ромео и Миа са сладки млади хора, те се обичат много, а семейство Бекъм харесва Миа “, казва вътрешният човек.

Между другото, преди това имаше слухове, че двойката планира да се ожени. Информатори твърдят пред Mirror, че влюбените отдавна искат да създадат семейство заедно. Честно казано, тъжно е да си спомняме това сега.

Галерия: 9-те най-неочаквани звездни раздели за 2021

Виж всички снимки