Световни гост-дизайнери и грандиозен финал на Sofia Fashion Week

Вдъхновени от пътешествия, от лични преживявания, от любов, от смелите жени - по подиума видяхме редица интересни линии, всяка от които носеща индивидуално послание.

Вдъхновени от пътешествия, от лични преживявания, от любов, от смелите жени - по подиума видяхме редица интересни линии, всяка от които носеща индивидуално послание.

През третата вечер гостите на Sofia Fashion Week имаха възможността да се запасят с идеи и вдъхновение за идните топли сезони чрез колекциите на дизайнери от различни крайчета на света.

След шоуто присъстващите се възползваха от възможността да разгледат тоалетите от подиума отблизо и да закупят своите фаворити в първия по рода си Sofia Fashion Week Store.

За приятната атмосфера допринесоха и изпълненията на Murda Boyz, модела Биляна Лазарова и певицата Цвети Радойчева.

Начало на ревютата постави креативният дизайнер на италианския бранд Curiel.

Inside Us се отличиха с атрактивно шоу и една семпла, но смела и безкомпромисна линия, потопена в един авангарден и артистичен стил.

Междувременно, дизайнерът на Sena Design, Ася Димитрова ни даде възможността да се пренесем в пътешествията по света, вдъхновили пролетно-лятната й колекция.

Атрактивна, колоритна, свежа – колаборацията между Plavai.bg и Miami Bag накара гостите на Sofia Fashion Week да отплават към едно невероятно място, където лятото е вечно, а проблемите и грижите – мираж.

Paola Yactayo представи дизайни, отразяващи чувствеността и силата на латиноамериканките. С тях тя потопи гостите в духа на Мексико и ги подготви за идния сезон.

Финалът на вечерта бе поверен на вдъхновяващия Marvin Nonis, който поставя фокуса върху облеклата, които ласкаят фигурата, повдигат самочувствието и карат дамата, която ги носи да се чувства непобедима.

След финала на бляскавата вечер, зареждащата атмосфера бе пренесена в Sasa Fashion Food, където гостите се насладиха на едно стилно афтър парти и редица вкусни изкушения.

На последната вечер от Sofia Fashion Week със сигурнст не й липсваше нищо, дори и любимото телевизионно дуо – Зуека и Рачков.

Над 1000 души, VIP гости, известни личности от модния и шоубизнес на страната показаха перфектна визия на червения килим на Гала вечерта на Sofia Fashion Week SS 2019.

Начало на вечерта поставиха талантливите танцьори от балет Megami, които заслужено се насладиха на овациите на публиката.

Модните дефилета стартираха с креативния дизайнер Стоян Радичев.

Вечерта продължи с шоу, подготвено от Carducci, началото на което бе поверено на любимото телевизионно дуо – Зуека и Рачков.

Наслада за очите бе и линията на Imane, която постави на пиедестал силните, уверени и успяващи жени.

От интересни принтове, до екстравагантни бижута, ексклузивната колекция на българския бранд Iskra, успя да плени всички присъстващи с колоритния си облик.

Веднъж щом облеклата на One&Only блеснаха на сцената, от подиума закипя женственост, оригиналност и лукс.

Женствени, но диви, елегантни, но провокативни – дизайните от колекцията WILD TO BE на AntonyLangountin са създадени, за да подчертаят първичните нотки на всяка една жена.

Всяка грандиозна вечер, заслужава и своя грандиозен финал, който в случая бе поверен на Ursula Fashion ArtofHair и коафьорския моден спектакъл LOVE IS IN THE HAIR. Посветен на любовта такава, каквато е - цветна, щура, нелогична и красива, той включваше микс от интересна мултимедия, приповдигаща настроението музика и зареждащо присъствие на сцената. За още по запомнящо се шоу, на подиума се качиха Жени Калканджиева и три от най-популярните носителки на Мис България през годините – Румина Тасевска, Гергана Гунчева и Елена Тихомирова.

Заредени с положителни емоции и неизмерно вдъхновение, след официалния финал на SofiaFashionWeekSS 2019 гостите се отправиха към пищния SFWStore, презентиращ дизайните от подиума, грабиха с пълни шепи от атмосферата в пълната с хора welcome area и пренесоха веселата атмосфера в клуб Megami, който чества своя трети рожден ден.

Впечатляваща, бляскава със своя финал, българската седмица на модата ни осигури с нужната доза идеи и вдъхновение за идния сезон и ни остави в нетърпеливо очакване на следващото издание, което отново да разтърси сивото ежедневие.