Сватбата на Парис: три партита с три рокли

Нови снимки от сватбата на Парис Хилтън и Картър Реум разкриват, че звездата се е преоблякла в три различни булчински рокли.

Нови снимки от сватбата на Парис Хилтън и Картър Реум разкриват, че звездата се е преоблякла в три различни булчински рокли.

Най-забавните идеи за сватбени снимки​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-забавните идеи за сватбени снимки

Виж всички снимки

►►► Парис Хилтън се омъжи (и то в бяло!)

Парис Хилтън сподели нови снимки от сватбеното тържеството, от които стана ясно, че не е имало само едно, а няколко тържества последователно! Официалната церемония се е състояла в имението на покойния дядо на булката в Бел Еър. Двойката си е разменила обетите в присъствието на семейство и близки приятели, включително Ким Кардашиян, Дерек Бласбърг, Ашли Бенсън и други звезди.

По-късно риалити звездата публикува в Instagram още снимки, на които е с любимия си пред олтара. Хилтън описа емоциите, които е изпитала в този трогателен момент: "Докато стояхме хванати за ръце пред олтара, сърцето ми щеше да изскочи от гърдите. Това беше едно от най-невероятните чувства, които някога съм изпитвала в живота си... Намерих липсващото си парче. За мен ти си нещо повече от съпруг. Ти си моят най-добър приятел, моят учител, любовник, другар и баща на бъдещите ни деца. Толкова съм горда, че съм твоя съпруга! Очаквам с нетърпение нашето съвместно бъдеще".

След официалната церемония Хилтън очевидно се е преоблякла в друга рокля (която по думи на гостите на тържеството е била само за първия танц на младоженците).

Още на следващия ден младоженците вдигат второ сватбено тържество на кея в Санта Моника. Парис и Картър в този ден са били облечени в розово и изглеждат като истинските Барби и Кен. Празникът се е провел в увеселителен парк и завършил в дискотека, а в края на вечерта младоженците традиционно разрязват сватбената си торта.

Снимка: @nickyhilton

Снимка: @nickyhilton

Честито, Парис!