Създателите на "Еуфория" са обвинени в жестокост

Ще има ли съд?

Снимка: @euphoria

Ще има ли съд?

►► Джейкъб Елорди и секс сцените в "Еуфория"

Членове на екипа заявяват, че продуцентите на сериала са нарушили правата на актьорите в поддържащи роли. Изглежда, че се заформя нов скандал.

Изпълнителният продуцент, Сам Левинсън, е обвинен в малтретиране на актьорите. Оказва се, че много актьор, играещи поддържащи роли, са били лишени от храна на снимачната площадка. Те посочват и, че им е била отказана почивка за тоалетна по време на 18-часов работен ден.

„Разбирам, че не съм най-важният човек на снимачната площадка, но се стигна дотам, че трябваше да напомням, че имам естествени нужди... Трябваше да проведа специален разговор, в който да обясня как искам да отида до тоалетната, когато ми се иска, искам да ям, когато се чувствам гладен, искам да подремна, когато има време за това. Аз съм човек, а не роб. Има много токсична среда на снимачната площадка, няма да се съглася отново да работя със Сам “.

Припомняме, че именно с този продуцент се скара и Барби Ферейра, която изигра ролята на Кат. В резултат на полемиката звездата напусна снимките.

Следим какво ще бъде нататъшното развитие на събитията около сериала.