Състезателка по бойни изкуства съди Холи Бери

Бившата състезателка на UFC Кат Зингано съди Холи Бери за измама.

Бившата състезателка на UFC Кат Зингано съди Холи Бери за измама.

Смели и красиви: актриси над 45 в горещи фотосесии​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Смели и красиви: актриси над 45 в горещи...

Виж всички снимки

►►► Холи Бери представи новата си любов…

Режисьорският дебют на 55-годишната Холи Бери по филма „Наранена“ може да бъде засенчен от задаващ се скандал. 39-годишната състезателка по смесени бойни изкуства Кат Зингано завежда дело срещу актрисата с искане за обезщетение. Тя заявява, че Бери й е обещала роля в новия си проект, но не е спазила обещанията си. Поради това Зингано твърди, че е пропуснала други доходоносни предложения за работа.

Кат твърди, че Холи е започнала работни взаимоотношения с нея преди две години. Според Зингано актрисата й казала, че би искала тя да участва в нейния филм и поискала Кат да освободи работните си ангажименти, за да участва в нейния проект. Тогава на Кат й предстояла голяма битка в UFC, но Бери я посъветвала да се откаже поради възможни застрахователни проблеми. Зингано я послушала и взела своето решение в полза на работата по филма. След това спортната организация прекратила договора със състезателката.

Когато Зингано информира Бери за положителния си отговор, Холи отказала да работи с нея поради факта, че вече не е боец ​​на UFC. Състезателката твърди, че след това Холи Бери дори рязко е спряла да общува с нея.

В „Наранена“ Хoли Бери играе ММА боец, а още в първия ден на снимките актрисата чупи две ребра, но показва боен дух и волеви характер, и продължава да работи.