Суперлуна на 13 юли: какво трябва и какво не трябва да правиш

Казваме ти какво можеш и какво не можеш да правиш през тези дни.

iStock
iStock

Пълнолунието в Козирог ще започне на 13 юли в 20:37 българско време

На 13 юли ще се случи рядко астрологично явление - суперлуна в знака Козирог. Между другото, именно той ще повлияе на събитията през следващите седмици, така че през този период е най-добре да се обърнеш към звездите за съвет. Казваме ти какво можеш и какво не можеш да правиш през тези дни.


Най-общо суперлуната е периодът, когато пълната луна е на най-близко разстояние от Земята. Но в същото време това е енергийно силно явление, което може да окаже значително влияние върху хората. Ето защо през този период трябва да се придържаш към някои препоръки, които ще допринесат за благоприятно стечение на обстоятелствата в бъдеще.

iStock
iStock

Погледни в небето в нощта на 13 юли. Ще видиш красивия ярък диск на пълната Луна. Не ти ли се струва малко по-ярка от обикновено?

Какво не трябва да правиш?

Не ти препоръчваме да взимаш важни решения: емоциите са повишени, логиката е нарушена, вниманието не е активно и следователно последствията може да са непредвидими.

Освен това трябва да се избягвай конфликтни ситуации и големи струпвания на хора.

В периода на суперлуната рискът от наранявания и нервни сривове винаги се увеличава, така че бъди изключително внимателни, особено когато си на път. Не случайно има болници, които не извършват операции на този ден, тъй като статистиката потвърждава трудностите в процеса и по време на рехабилитацията.

Какво може да правиш?

Ще е благоприятно да завършиш отдавна започнати ангажименти, просто следвай плана. Успехът във всичко, което вече е започнато, е гарантиран. Водата и млякото ще ти помогнат да имаш по-спокоен ден: бъди близо до вода, наблюдавай я, пий топло мляко – това са прости препоръки, но не бива да ги подценяваш и пренебрегваш.

Галерия: 20 невероятни снимки на Супер Луната от различни...

Виж всички снимки