Бившият на Клои призна, че има дете от друга

Скандалът около Тристан Томпсън и Клои Кардашиян най-накрая стигна до логичния си край.


Скандалът около Тристан Томпсън и Клои Кардашиян най-накрая стигна до логичния си край.

Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър - в галерията долу

Галерия: Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър

Виж всички снимки

►►►Клои Кардашиян разкри тайната на добрата фигура

Най-откровеното интервю на Клои след раздялата можеш да прочетеш в броя януари на Cosmo ⇒

След раздялата им през 2019 г. Клои неведнъж обвиняваше бившия си любовник в изневяра, а по-късно момиче на име Морали Никълс заяви, че има дете от Тристан Томпсън, когато той все още е във връзка с Клои. След като научи за това, Кардашиян принуди Тристан да направи ДНК тест.

Вчера Тристан публично призна, че не само е изневерил на Клои, но и че наистина е биологичният баща на детето на Никълс, както показват резултатите от ДНК теста. Самият Тристан преди това категорично отричаше той да е баща на детето.„Днес научихме резултатите от ДНК теста. Аз съм бащата на детето на Морали Никълс. Поемам пълна отговорност за действията си. Ще участвам пълноценно в отглеждането на сина си. Искрено се извинявам на всички, които съм наранил. Клои, ти не заслужаваше това. Не си заслужила тази болка и унижение. Наистина те обичам, независимо как изглежда отстрани. Съжалявам“, написа Тристан в Instagram.

Клои Кардашиян и Тристан Томпсън се разделиха през 2019 г. заради множество изневери от негова страна. Двойката има общо дете Тру Томпсън.