Студентка от Тайланд показа ужасните белези след премахването на татуировка

Пасуда Рой е използвала нов метод за премахване на татуировки – не лазер, а крем. Резултатите изглеждат повече от болезнени.

21-годишната студентка Пасуда Рой от Тайланд решава да се отърве от татуировката на деколтето си, за да има по-голям шанс да получи престижна работа.

Галерия: Невероятни татуировки, покриващи белези

Виж всички снимки

За съжаление, начинанието й има плачевни последствия. След изключително болезнения процес по премахването, тя остава с жестоки белези по кожата.

Пасуда се заема с премахването през февруари миналата година, като няколко дни след това кожата и започва да я сърби и пари, а малко по-късно момичето вече крещи от болка.

►►► Виж тук каква татуировка да си направиш според зодията ти

Рой не се е подложила на лазерна процедура за премахването, защото се е страхувала от белези. Вместо това, тя се е доверила на крема за заличаване на татурировки Redjuvi, които представлява химичен пилинг.

„Не исках да използвам лазер и реших, че Redjuvi е добра алтернатива – разказва Пасуда. - След като опитах да махна татуто, започнах да изпитвам силни болки. Кожата започна да се отделя. Беше много болезнено, не можех да спя“.

След тежкото събитие, тя признава, че не препоръчва метода на никого.

„Разбира се, премахването с лазер е много скъпо, но съжалявам, че не му се доверих. Сега имам още по-голям белег, който едва ли някога ще изчезне“, жалва се тя.