Страстите се нажежават: Марго Роби и Брад Пит в ожесточен спор

Марго Роби и Брад Пит се борят за правото да заснемат мемоарите на Бритни Спиърс.

Снимка: @britneyspears
Снимка: @britneyspears

41-годишната певица издаде скандална автобиография. Най-влиятелните хора в Холивуд, сред които Марго Роби и Брад Пит, са готови да инвестират много пари в снимките на филм по книгата на Бритни Спиърс.

Хитовите мемоари на поп принцесата „Жената в мен“ ще бъдат заснети във филм. Холивудски звезди се редят на опашка, за да платят десетки милиони, за да адаптират книгата. През първата седмица носителят на награда "Грами" продаде 1,1 милиона копия само в САЩ. Марго Роби, Брад Пит, Рийз Уидърспуун и Шонда Раймс са сред холивудските брокери, които са готови да предложат осемцифрена сума за правата върху филма.

Няколко продуцентски компании се борят за филмовите права: LuckyChap Productions, собственост на Марго Роби; "План Б" на Брад Пит; Hello Sunshine на Рийз Уидърспуун; Shondaland на Shonda Rhimes. Освен това Шонда може да има най-добри шансове, нейният център продуцира няколко успешни проекта през последните години, включително сериалите „Анатомията на Грей” и „Бриджъртън”.

Все още няма ясен лидер и конкретни срещи, организирани по книгата. Екипът на Спиърс запазва мълчание. Самата Бритни разпали съперничеството, като каза, че е „отложила срещата с най-добрия продуцент“ с няколко месеца. „Тя не се интересува кой си. Винаги е била такава. Това е просто Бритни. Продуцентите са изключително състрадателни и са готови да изчакат, докато Спиърс е готова да вдъхне живот на проекта“, каза вътрешен човек, близък до звездата.

Данните за продажбите включват продажби на предварителни поръчки, печат, електронни книги и аудиокниги. Мемоарите „Жената в мен“ бяха издадени на 24 октомври и бяха оценени от критиците като завладяващ разказ на поп принцесата за нейното издигане до световна слава и продължаващата борба за свобода.

Тимбаленд за Бритни: „Тимбърлейк трябваше да ѝ сложи намордник“

Вижте повече

Тимбаленд за Бритни: „Тимбърлейк трябваше да ѝ сложи намордник“

Разгарят се сериозни страсти. Рапърът и продуцент Тимбаленд реши да защити Джъстин Тимбърлейк.

Бритни говори откровено за травматичното преживяване да бъде под грижите на баща си през по-голямата част от живота си. Певицата призна, че е направила аборт от Джъстин Тимбърлейк преди около 20 години: „В началото на кариерата си и през последните 15 години бях принуден да седя със скръстени ръце, докато хората говореха за мен и разказваха историята ми вместо мен. След като напуснах консерватора, най-накрая успях да разкажа историята си без намесата на хората, отговорни за живота ми“, казва Бритни, цитирана от Daily Mail.

Мемоарите на Спиърс ще настигнат ли успеха на "Spare", написани от принц Хари?

Съпругът на Бритни Спиърс работел за бащата ѝ

Вижте повече

Съпругът на Бритни Спиърс работел за бащата ѝ

Бившият съпруг на певицата си сътрудничи с човек, когото би искала да изтрие от живота си.