Странните маски за лице и коса на звездите

Маска от плацента, кръв и още няколко странни процедури за красота, които използват и прилагат звездите като Кардашиян, Лонгория и други.

 
 

Ето и странните маски за красота, които използват някои от звездите.

Какво ли не правят звездите, за да изглеждат добре. Само малка част от списъка са инжекциите, подпомагащи красотата, пилинг, почистване, терапия с микроток и още много други процедури, насочени към борбата с бръчките, акнето и други проблеми. Често звездите имат същите проблеми като нас, но разликата помежду ни е, че те разполагат с много повече средства от нас и понякога залагат на доста странни, дори плашещи средства, за да запазят свежестта и красотата си. Ето до какви методи прибягват знаменитостите.

9 храни, които ще те избавят от акнето, виж в галерията по-долу:

Галерия: 9 храни, които ще те избавят от акнето

Виж всички снимки

►►► Панацея или лудост: суровоядството и звездите

Кейт Бланшет - маска от кожички на обрязани деца

През 2018 г. актрисата шокира обществеността, разкривайки основната тайна на красотата си. Както се оказва звездата е преоткрила „вълшебните“ свойства на маска, в чийто състав главната роля заема кожички от обрязани бебета (едновременно е гадно и стряскащо, нали?! Но пък трябва да признаем, че има блестящ резултат). От сигурен източник знаем, че Кейт купува специална корейска суроватка, след което провежда процедура при професионалист. Според специалистите козметици този тип маска подхранва кожата чрез колагена и еластина, който се набавят от текстурата на маската.

Суки Уотърхаус – Кока-Кола вместо балсам за коса

Дълго време Суки Уотърхаус не успява да намери подходящата маска или балсам за своята коса, а след това решава просто да експериментира, измивайки косата си с обикновена Кока-Кола. Резултатът е бил ненадминат: косата й става хидратирана и блестяща. Работата е там, че напитката има високо съдържание на захар. Именно този компонент кара къдриците да застанат „послушно“. Вярно е, че прилагането на захар върху косата не е една от най-добрите идеи, но пък се оказва, че работи безотказно. Проблемът е, че трудно се измива и води до запушване на порите и до други не особено приятни странични ефекти.

►►► Ето още 7 чудати неща, които звездите правят на кожата си

Деми Мур – почистваща маска с пиявици

Актрисата действа по стария народен начин – с помощта на медицински пиявици. Кръвосмучещите червеи не отвращават Деми, а напротив, звездата вече не може без тях. Пиявиците пречистват кръвта и подмладяват тялото. Но подготовката за този процес също е доста плашеща. Преди да си постави на тялото пиявиците, Деми Мур взима терпентинова вана, която не само премахва токсините от тялото, но и допринася за загуба на теглото.