Стилът на момичетата от тийн сериала H2O: Преди и сега

Просто добави вода!

от

© Getty Images

От последния епизод изминаха 12 години, а любимите ни русалки: Клео, Ема и Рики, продължиха своите кариери и промениха стила си значително. Спомняш ли си как се обличаха тогава? Често носеха къси поли. Рики обикновено прибавяше и риза върху тениската си. Ефектът на наслояването не е нещо ново. Виждахме ги дори да носят две тениски или два потника заедно, но в различни цветове. Широките панталони, включително и джинсите, задължително с ниска талия, бяха също част от ежедневния им гардероб.

Фийби Тонкин

Тя беше само на 15 години, когато прие ролята на Клео, благодарение на което, през 2008 г. бе номинирана в категорията „Най-добра актриса в ТВ сериал“.

Участва още в „Утре, когато войната започне“ като богатата Фиона Максуел, а по-късно се мести в Лос Анджелис, за да преследва мечтата си за актьорска кариера.

Популярна е и ролята й на Фей Чембърлейн в свръхестествения сериал „Тайният кръг“.

Включва се и в „Дневниците на вампира“ като Хейли Маршал.

Днес вече е захвърлила настрана лентите за коса, които честно казано, не й стояха много добре. Доверява се на изчистени и семпли визии, но джинсите продължават да бъдат нейното тайно оръжие.

Клеър Холт

Тя влезе в ролята на Ема, но напусна сериала след края на втори сезон, защото подписа договор с филма „Пратеници“. По-късно, също като Фийби, се присъедини към актьорския състав на „Дневниците на вампира“, в ролята на Ребека Майкълсън, а през 2015 се снима в „Aquarius“ като Шърмейн Тули.

Днес Клеър е щастливо омъжена и има две деца.

Мини полите от деним вече не са й от най-любимите, но все още не е изоставила широките панталони, въпреки че предпочита феерични рокли, особено през лятото.

Галерия: 20 летни дизайнерски рокли, в които ще се...

Виж всички снимки

Кариба Хайн

Това, което я отличи в тийн сериала, бе бунтарският й характер. Точно затова бе любимка на повечето момичета тогава.

Известна е още с ролите си като Бриджет Санчес в „Blue Water High“ и Минди в „Глупави, глупави мъже“.

Кариба днес е истински моден хамелеон. Можем да я видим да носи както дънков гащеризон, стилизиран с широка тениска, така и секси кожен комплект в неон, състоящ се от къса пола, кроп топ и яке. Забелязахме и че любовта й към ризите не е изчезнала. Все още ги носи върху тениски и потници.