Джей Ло кани на турне своите последователи

Дженифър Лопес предлага среща и покана за турнето си, присъединявайки се към списъка с известните личности, участващи в All In Challenge.

Дженифър Лопес предлага среща и покана за турнето си, присъединявайки се към списъка с известните личности, участващи в All In Challenge.

Неповторимият стил на Дженифър Лопес, виж в галерията по-долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►► Лопес: Най-красивата и елегантна нощ в живота ми

50-годишната Джей Ло се присъедини към предизвикателството като предложи своя изключителен "пакет" за щастливия печеливш фен, който дари на фондацията No Kids Hungry на фона на разрастващата се пандемия.

Певицата сподели, че е била предизвикана от най-добрата си приятелка Лия Ремини, както и от годеника си Алекс Родригес.

„Всички трябва да се обединим в момента, за да разпространим малко любов“ – започва тя публикацията си.

„Общностите се борят сега повече от всякога… Така, че аз се включвам #AllIn!... Ето какво имам за вас: каня теб и трима твои приятели да се присъединят към мен на турнето за първото ми шоу. Ще те вмъкна, ще бъдеш до мен и ще се присъстваш на партито преди и след концерта, както и на всичко останало!!!“

Други известни личности, които са се присъединили към предизвикателството са: Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери, Дейвид Шуимър, Кевин Харт, Леонардо ди Каприо, Гуинет Полтроу, Елън Дедженерис и много други.

Появата на Дженифър в това видео в Instagram идва, след като тя бе забелязана със семейството си на протест в Лос Анджелис в неделя.