Стабилна емоционална връзка в няколко стъпки

Сближете се още повече, като заздравите емоционалната си връзка.

 
 

Сближете се още повече и заздравете емоционалната си връзка... (Важна потребност, която лесно се постига).

Всяка връзка е различна. Но има някои основни емоционални потребности, на които не всички двойки обръщат внимание. Затова е хубаво да поработите заедно върху това, за да станете още по-добри във взаимоотношенията помежду си.

Какво ще го накара да се влюби още повече в теб според зодията, виж в галерията по-долу:

Галерия: Какво ще го накара да се влюби още...

Виж всички снимки

►►► Научи се да говориш езика на мъжете

Важно е:

⇒ да се изслушвате

За да се почувстваш, че си важна за него, достатъчно е да те изслуша. Както и обратното. За да върви гладко връзката ви не е необходимо да сте на едно мнение за всичко, но е важно да се изслушвате (и то внимателно!) Само заедно можете да намерите правилните решения на всичките си проблеми.

⇒ да се приемате такива, каквито сте

За всеки е важно да бъде приеман такъв, какъвто е… с всичките му и недостатъци и слаби страни. Важно е да чувстваш, че си значима част от връзката, да се чувствате комфортно и двамата и да имате възможност да си говорите свободно за всичко.

⇒ да си имате доверие и да сте сигурни един в друг

Тривиално, да, но трябва да си имате пълно доверие един на друг и да знаете, че винаги ще се подкрепяте взаимо и ще продължавате да се обичате, независимо от всичко.

⇒ да се чувствате значими

Този момент е свързан изцяло с това какво място чувстваш, че заемаш в живота на половинката си. Например, къде е твоето място сред семейството, приятелите, роднините, хобито, работата му и т.н.

via GIPHY

⇒ да имате силна интимност

И не става дума само за секс, а като цяло за усещането за близост и интимност. Прегръдките и целувките допринасят за засилването на тези усещания и емоции, както и установяването на очен контакт през цяла стая, пълна с хора. Всъщност чувството за силна интимна връзка е един от най-важните елементи във всяка връзка!